Oldal frissítése

WHIRLPOOL szárítógépek

Whirlpool szárítógépek

Whirlpool szárítógép: időtálló és intelligens

Európában a Whirlpool egyike a legnevesebb, háztartási gépeket gyártó cégeknek. Nem egész 20 éves pályafutása alatt piacra dobott funkcionális, dizájn és progresszív termékeket is. A folyamatos kutatásoknak köszönhetően a Whirlpool készülékek rendszeresen megújulnak, egyszerűsítve ezáltal mindennapjainkat. A Whirlpool szárítógépek sem kivételek ez alól. Innovatív technológiájuk nemcsak időt, de energiát is megtakarít. A Whirlpool további progresszív termékei közé tartoznak az alacsony energiafogyasztású mosógépek is, melyek szárítógéppel kombinálva is kaphatók.

Whirlpool szárítógép FreshCare+

A friss ruhaneműért - Szárítógép Whirlpool FreshCare+

Az egyedülálló FreshCare+ funkcióval ellátott Whirlpool szárítógépek a szárítási ciklus befejezése után akár 6 órával is képesek felfrissíteni a ruhaneműt. A 35 °C és 45 °C között állítható hőmérsékletnek és a dob forgásának köszönhetően a ruhanemű kellemesen meleg, puha és kevésbé gyűrött lesz, így a vasalásra a legtöbb esetben már nincs is szükség. A funkció gátolja a baktériumok szaporodását is. A FreshCare+ Whirlpool szárítógép motorja rendkívül energiatakarékos, emellett a lehető legkíméletesebb módon gondoskodik a ruhaneműk szálairól.

Ma már szinte alapfelszereltség - Kondenzációs szárítógép Whirlpool

A kondenzációs Whirlpool szárítógépek sokféle programot, funkciót és beállítási lehetőséget kínálnak. A Whirlpool szárítógép hőszivattyúja biztosítja a gazdaságos működést és a tökéletesre szárított ruhaneműt, míg a 6. érzék technológia figyelemmel követi a páratartalom szintjét és ennek megfelelően automatikusan beállítja a szárító programot. A Woolmark Blue funkció gyengéden gondoskodik a legfinomabb ruhadarabokról is, amelyek a „kézi mosás” jelöléssel lettek ellátva.

Kondenzációs Whirlpool szárítógép
Whirlpool szárítógép és mosógép szett

A tökéletes eredményért - Gőzfunkciós szárítógép Whirlpool

A SteamCare gőzrendszerrel ellátott Whirlpool szárítógép a meleg levegővel történő szárítás és az azt követő hűtés elvén működik. Megóvja a ruhaneműt a gyűrődéstől, így fölöslegessé teszi a vasalást. A Whirlpool szárítógép és mosógép egyben kimossa a ruhaneműt, majd meg is szárítja azt. Ennek köszönhetően a Whirlpool szárítógép és mosógép egyszerre takarít meg időt, pénzt és energiát. A Whirlpool szárítógépek a legfinomabb szöveteket is kíméletesen szárítják, emellett számos programmal büszkélkedhetnek.

Paraméterek módosítása
20 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05