Oldal frissítése

WHIRLPOOL mosógépek

Whirlpool mosógép

Kiváló minőségű, időtálló és csendes Whirlpool mosógépek

A Whirlpool a háztartási gépek egyik legismertebb és legnépszerűbb márkája. A cég elsősorban automata mosógépek gyártására összpontosít, amelyek innovatív technológiájukkal és időtálló dizájnjukkal tűnnek ki a többi modell közül. A márka kínálatában megtalálhatók alacsony energiafelhasználású Whirlpool mosógépek, amelyek használatával pénzt spórolhatsz, valamint mosó-szárítógép szettek is, amelyekkel időt takaríthatsz meg. A bőséges választék, a minőségi kivitelezés, a sok különleges program és funkció segítségével a Whirlpool mosógépek megkönnyítik az életedet.

A Whirlpool mosógépen található szimbólumok

Whirlpool FreshCare+ mosógépek a friss mosáshoz

Az elöltöltős Whirlpool mosógép egyedülálló FreshCare+ funkciót kínál, amely segítségével a ruhák a mosást követően akár 6 órán át frissek maradnak. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását is, ha a szennyes hosszabb ideig marad a gépben. A FreshCare+ funkció segíti a mosógép dobjában a levegő keringését, ezzel megakadályozva a szagok kialakulását és a ruhák gyűrődését. Egyes Whirlpool mosógépek SteamHygiene funkcióval rendelkeznek, amely hozzáadott vegyi anyagok nélkül fertőtlenítik a szennyest.

Csendes Whirlpool mosógépek 6th sense funkcióval

A felültöltős Whirlpool mosógépek 6th sense technológiával vannak felszerelve, amely a szennyes mennyiségének és a textília típusának megfelelően választják ki a megfelelő mosási programot. Ezek a modellek természetesen csendesen, minimális rezgéssel működnek, továbbá FreshCare funkcióval is rendelkeznek, amely gondoskodik a ruhák frissességéről. A Whirlpool mosógép energiatakarékos ZEN Direct Drive motorja hosszú élettartamot biztosít 20 év garanciával.

Whirlpool felültöltős mosógép
A Whirlpool mosógépek programjai

A Whirlpool mosó- és szárítógépek időt és pénzt takarítanak meg számodra

A Whirlpool mosó- és szárítógépek segítségével nem csupán időt és pénzt takaríthatsz meg, hanem helyet is. Ezek a modellek akár 16 programmal is rendelkeznek, amelyek között gyapjú vagy gyűrődésmentes anyagokhoz való programokat is találsz. A 6th sense technológia gondoskodik a legjobb mosási és szárítási programokról. Az újabb Whirlpool mosógépek SteamRefresh funkcióval vannak felszerelve, amely felfrissíti a ruhákat, valamint megakadályozza a szagok kialakulását. A Whirlpool mosó- és szárítógépek kezelése nagyon egyszerű, amelyeket elegáns dizájn egészít ki.

Paraméterek módosítása
48 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15