Oldal frissítése

TrueLife

TrueLife márka

TrueLife termékek a könnyebb és egészségesebb életért

A TrueLife megbízható, kiváló minőségű egészségügyi, szépségápolási és babaápolási termékeket kínál, amelyek otthonod szerves részévé válhatnak és megkönnyíthetik mindennapjaidat. A TrueLife a legkorszerűbb eljárásokat használja a termékei kifejlesztéséhez, majd a termékeket hosszú időn keresztül alaposan tesztelik. Ugyanakkor a vállalat hisz az egyszerűség erejében, ezért büszke a termékei könnyű és intuitív kezelhetőségére. A TrueLife figyelembe veszi az ügyfelek egyedi igényeit is és mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékek megfeleljenek az egyedi követelményeknek. Kényeztesd magad és szeretteidet a legjobbakkal, válaszd a TrueLife termékeket, és fogadj a biztosra.

TrueLife babaápolás

Könnyítsd meg a kicsik gondozását a TrueLife termékekkel

A TrueLife babaápolási termékeiben megbízhatsz. Digitális video- és audio-bébiőrök, mellszívók, szoptatós melltartók és még sok más termék vár. A hangsúly a minőségi anyagokon, a kivitelezésen és a felhasználóbarátságon van. Minden terméket úgy terveztek, hogy maximális kényelmet biztosítson számodra és a babád számára. Ha a legjobbat szeretnéd kisgyermeked számára, miközben időt és pénzt takarítasz meg, akkor a TrueLife a megfelelő választás.

TrueLife fogápolás a ragyogóan fehér mosolyért

A TrueLife Dental kínálatában mindent megtalálsz, amire az egészséges fogakhoz és a szép mosolyhoz szükséged van. Próbáld ki a SonicTrue® technológiával ellátott szonikus fogkeféket, amelyek percenként akár 80 000 mozgást végeznek, és maximálisan eltávolítják a lepedéket. A TrueLife a gyermekek igényeire szabott szónikus fogkeféket is kínál, szórakoztató oktató animációkkal. A szájzuhanyok átfogó fogászati ellátást nyújtanak.

TrueLife fogápolás
TrueLife egészségügyi ellátás

A TrueLife gondoskodik a háztartás minden tagjának egészségéről

A TrueLife kiváló egészségügyi ellátást és teljes képet nyújt az állapotodról kényelmesen, otthonodból, fájdalommentesen. Ez a termékcsalád digitális lázmérőket, vérnyomásmérőket és oximétereket, valamint személymérlegeket, illetve ágymelegítőket kínál. A többi termékhez hasonlóan a TrueLife itt is a minőségi kivitelezésre, a könnyű használatra és a megfizethetőségre helyezi a hangsúlyt.

A TrueLife gondoskodik az otthonod egészséges levegőjéről

A tiszta levegő az egészséges környezet alapja, és az új TrueLife Air Program pontosan erről gondoskodik. A modern légtisztítók eltávolítják a port, a baktériumokat és a polleneket a beltéri levegőből, amit nemcsak az asztmások és az allergiások fognak értékelni, hanem mindenki, akinek fontos a saját egészsége. A TrueLife termékpaletta nem áll meg a légtisztítóknál, a modern készülékek portfólióját párásítók, párátlanítók és dizájner aromadiffúzorok is kiegészítik.

TrueLife légtisztítás
Paraméterek módosítása
213 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15