Oldal frissítése

TrueLife SonicBrush Compact

4,7 194 értékelés
17 000 Ft

TrueLife SonicBrush Compact

TrueLife SonicBrush Compact - Mert csak egy fogsorod van

Egészséges fogak és íny? Bízz a továbbfejlesztett SonicTrue® szónikus technológiával rendelkező SonicBrush Compact fogkefében! Ápolásának köszönhetően ragyogó mosolyt kapsz, és nem ad esélyt a káros baktériumoknak. A kefe sörtéi nagy sebességgel akár 70 000 mozgást végeznek percenként, és minden egyes mozdulattal maximálisan távolítják el a lepedéket. 4 tisztítási mód közül választhatsz. A fogkefe kompakt méretű, és a praktikus utazótoknak köszönhetően bárhová magaddal viheted. Az akkumulátor 30 napig bírja. A csomagtartalmaz egy szónikus fogkefét, töltőállomást, három cserefejet (Sensitive, Standard, Whiten) és egy utazótokot.




Különleges gondoskodás a saját igényeidnek megfelelően

A SonicBrush Compact 4 tisztítási móddal rendelkezik, hogy átfogóan gondoskodjon a szád higiéniájáról. A Clean üzemmód a legelterjedtebb, és mindennapi használatra alkalmas. Az érzékeny fogakat és ínyt nyugodtan rábízhatod az Sensitive üzemmódra. A Whiten üzemmód segít a gyönyörű fehér mosoly elérésében, a Massage üzemmód pedig kellemes masszázst biztosít a fogínynek.

A SonicTrue® szónikus technológia eltávolítja a lepedéket

A kefefej nagy frekvenciával, percenként 70 000 mozgással oszcillál. A finom rezgések nem adnak esélyt a lepedéknek, pigmentfoltoknak vagy baktériumoknak. A SonicTrue® technológia jobban kíméli a fogzománcot, mint a forgó fogkefék.  A fogkefe a fogkrémet a vízzel együtt felkavarja, és a fogközökbe fújja, hogy segítse azok tisztítását.

TrueLife SonicBrush Compact otthonra és a bőröndbe

A SonicBrush Compact kis méretével bármilyen táskában elfér.  Így akár útközben is élvezheted az első osztályú foghigiéniát. A töltőbázist otthon is hagyhatod. A TrueLife SonicBrush Compact fogkefe akkumulátora akár 30 napig is kitart. Minimalista kialakításával a fogkefe kiegészíti fürdőszobádat, és egyetlen gomb biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Mindent a fogakért

A SonicBrush Compact fogkefével teljes körű foghigiéniát sajátíthatsz el. A csomag 3 különböző típusú cserefejet tartalmaz - Standard a normál tisztításhoz, Sensitive az érzékenyebb fogakhoz és Whiten a fehérítő hatásért. A fejek legfeljebb 3 hónapig tartanak, utána azonban elkezdenek kopni, veszítenek hatékonyságukból és felhalmozódnak rajtuk a baktériumok. Szerencsére a fejek kék sörtékkel vannak ellátva, amelyek 3 hónap után elhalványulnak, így tudod, hogy eljött acsere ideje.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

Gyengéd SonicTrue® szónikus technológia

A TrueLife SonicBrush Compact fogkefe a maximális lepedékeltávolítás érdekében percenként 70 000 mozgás frekvenciájú oszcillációval és rezgéssel működik.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush Compact 4 tisztítási módja

A maximális hatékonyság érdekében a TrueLife SonicBrush Compact fogkefe négy üzemmóddal büszkélkedhet. Együttesen nagyszerűen gondoskodnak a szád higiéniájáról - akár fehérebb mosolyra, akár az íny megfelelő vérellátására, akár csak egy hatékony fogtisztításra vágysz.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

30 nap egyetlen töltéssel

A SonicBrush Compact fogkefe egyetlen feltöltéssel akár 30 napig is használható. Így bárhová magaddal viheted.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

Automatikus időzítő

Az időzítő figyeli a megfelelő tisztítási időt, és két perc után kikapcsolja a fogkefét.

TrueLife SonicBrush Compact elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush Compact fogkefe 30 másodperces intervalluma

A TrueLife SonicBrush Compact fogkefe 30 másodpercenként jelzi, hogy ideje áttérned a száj következő részére. Így a tisztítás egyenletes és egészséges lesz.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

Memória funkció

A TrueLife SonicBrush Compact fogkefe megjegyzi az utoljára használt üzemmódot, és a következő használatnál automatikusan aktiválja azt.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

3 féle fej a csomagban

A TrueLife SonicBrush Compact fogkefe tartozéka 3 különböző típusú kompakt cserefej - Standard a normál fogmosáshoz, Sensitive az érzékenyebb fogakhoz és Whiten a fehérítő hatásért.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

A fejcsere jelzése

A fejek kék sörtékkel rendelkeznek, amelyek a kopás mértékét jelzik. Ennek hála könnyű megállapítani, hogy mikor van itt az ideje a TrueLife SonicBrush Compact kefefej cseréjének.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

A szónikus fogkefe kompakt kialakítású

A TrueLife SonicBrush Compact kompakt, és illeszkedik a szokásos higiéniai rutinodba.  A töltőállványt könnyű összepakolni és bárhová magaddal vinni.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush BPA- és ftalátmentes

A TrueLife SonicBrush Compact szónikus fogkefe kizárólag prémium minőségű, BPA- és ftalátmentes anyagokból készült.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

A szónikus fogkefe vízálló kialakítása

Az IPX7-es besorolásnak köszönhetően nem kell aggódnod, ha például a zuhany alatt használod a kefét.

TrueLife SonicBrush kompakt elektromos fogkefe

Az utazótok mindent tartalmaz, amire szükséged lehet

A csomag tartalmaz egygpraktikus tokot, amelyben a fogkefét tárolhatod utazás során.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 70 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 4

Funkciók

Funkciók Időzítő

Sorozat szerint

Sorozat TrueLife SonicBrush

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 3 db
Töltők száma 1 db
Kód:  TRLEK440
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TLSBCOMPACT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10