Oldal frissítése

TrueLife SonicBrush GL UV

4,5 126 értékelés
35 990 Ft

TrueLife SonicBrush GL UV

TrueLife SonicBrush GL UV - forradalmi fogápolás újratölthető pohárral és UV sterilizátorral

Míg a normál fogmosás során átlagosan 600 fogmosási mozdulatot teszünk percenként, addig a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe 80 000 mozdulatot végez ugyanennyi idő alatt. A SonicTrue® technológiának köszönhetően a rezgés és a vibráció elvén működő szónikus fogkefe többszörösen erősebb. A lepedéket is maximálisan eltávolítja. A fogkefe csomagja egy praktikus töltőpoharat tartalmaz, amely egyszerre funkcionális és elegáns. A tartozékok között találsz egy UV sterilizálót is, amely hatékonyan fertőtleníti a fejeket, ezáltal elpusztítja a baktériumok akár99,9%-át, és a kefe mindig tiszta marad. A standard felszerelés része a három cserefej - Sensitive, Standard és Whiten - a különböző tisztítási igényekhez. A fogkefét bárhová magaddal viheted útközben, továbbá kompakt és praktikus utazótáskával rendelkezik.


A TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe funkcionalitása és kialakítása

A prémium SonicBrush GL UV szónikus fogkefe a mellékelt töltőpohárban tölthető, amely egyben stílusos kiegészítő is. A TrueLife SonicBrush GL UV fogkefe akkumulátora egyetlen feltöltéssel akár 30 napig is használható, így útközben sem kell aggódnod a foghigiéniád miatt. Ezenkívül a fogkefét könnyedén becsomagolhatod a mellékelt praktikus utazótáskába, amely bármilyen poggyászba belefér.

A szájhigiénia a TrueLife fogkefével kezdődik

A nedves fogkefe sörtéin különböző baktériumok tenyésznek, de az UV sterilizátornak köszönhetően többé nem kell aggódnod miattuk. A TrueLife SonicBrush GL UV készülék hatékonyan pusztítja el a kefefejeken lerakódott baktériumokat, az UV fény áthatol a baktériumok, vírusok és gombák membránján, ezáltal megakadályozva a terjedésüket. A praktikus tartó lehetővé teszi a sterilizátor falra szerelését.

Hatékony lepedékeltávolítás a SonicTrue® technológiával

A foglepedék hatékony eltávolításáról a szónikus technológia gondoskodik, gyengéd rezgések alapján működik, amelynek során a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe sörtéi percenként 80 000 mozdulatot végeznek. A vizet a fogkrémmel együtt a fogak közötti résekbe fújják, ahol a gyengéd rezgések nem adnak esélyt a lepedéknek, a foltoknak és a baktériumoknak. A SonicTrue® technológia ráadásul kíméletesebb a fogzománchoz, mint a hagyományos fogmosás vagy a forgó kefék.

Teljes körű fogápolás

A SonicBrush GL UV szónikus fogkefe egy teljes körű foghigiéniai megoldás az otthonod kényelmében. A fogkefe 3 különböző típusú cserefejjel van felszerelve - Standard a normál tisztításhoz, Sensitive az érzékeny fogakhoz és Whiten a fehérítő hatásért. Az egyes fejek akár 3 hónapig is használhatók, amely a után kopás, a hatékonyság elvesztése és a baktériumok felszaporodása következik be. A fejek cseréjének szükségességét jól jelzik a kék sörték, amelyek 3 hónapos használat után elhalványulnak.


TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

SonicTrue® szónikus technológia

A percenkénti 80 000 mozgás frekvenciájúoszcilláció és rezgés elvének köszönhetően ez a TrueLife SonicBrush GL UV fogkefe maximálisan eltávolítja a lepedéket.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

4 optimalizált tisztítási mód

Négy különböző üzemmód közül választhatsz, amelyek között szerepel a fehérebb mosoly, a hatékony tisztítás vagy az íny vérkeringéséért felelős üzemmód.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush GL UV fogkefe kompakt kialakítása

A TrueLife SonicBrush GL UV fogkefe hordozható, így bárhová magaddal viheted.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

TrueLife SonicBrush GL UV fogkefe időzítővel

A TrueLife SonicBrush GL UV szónokis fogkefe automatikus időzítőt használ, amely két perc után kikapcsolja a tisztítási ciklust. Így pontosan tudod, hogy mikor kell abbahagyni a fogmosást.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

4 Standard fej a csomagban

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikud fogkefe csomagjában 4 Standard cserefejet találsz. Így egy fogkefét akár az egész család használhat. Más típusú fejeket pedig külön is vásárolhatsz.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

30 másodperces intervallum

Annak érdekében, hogy a fogmosás a lehető leghatékonyabb legyen, az egész ciklus négy szakaszra van osztva. A száj minden egyes részét 30 másodpercig tisztíthatod, mire a fogkefe rövid szünetet tart, hogy a következő szakaszra léphess.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

Pohár vezeték nélküli töltéssel

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkeféhez töltőpohár is jár, amely egyszerre funkcionális és stílusos kiegészítő.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

UV-C sterilizátor

Annak érdekében, hogy a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe mindig tiszta maradjon és készen álljon a következő használatra, a csomag tartalmaz egy UV sterilizálót, amely hatékonyan fertőtlenít, és a baktériumok akár 99,9%-át is képes elpusztítani.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

TrueLife SonicBrush GL UV fogkefe utazótokkal

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe egy praktikus utazótokkal rendelkezik, amelyet magaddal vihetsz az utazásokra, hiszen könnyen elfér egy nesszeszerben.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

30 nap egyetlen töltéssel

A SonicBrush GL UV szónikus fogkefét elég egyszer feltöltened, hogy utána akár 30 napig használhasd. Így bárhová magaddal viheted, ahová csak szeretnéd.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

4 féle cserefej

Minden ember eredeti, ezért válaszd ki a 4 féle fej közül a legjobbat a fogaid tökéletes ápolásához.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

BPA- és ftalát mentes

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe gyártásához használt prémium minőségű anyagok károsító BPA-tól és ftalátoktól mentesek.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush GL UV vízálló kialakítása

Az IPX7 vízállóság azt jelenti, hogy a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe a zuhany alatt is használható.


A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe csomagjának tartalma

  • SonicBrush GL UV fogkefe
  • Töltőpohár
  • 3× UV-series fej - Standard, Sensitive, Whiten
  • Utazótok
  • Használati útmutató

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 80 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 4
Mobilalkalmazás Nem

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat TrueLife SonicBrush

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 4 db
Töltők száma 1 db

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TRUZK281
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TLSBGLUV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15