Oldal frissítése

Thrustmaster

Thrustmaster herní vybavení

Thrustmaster – a játékosok iránti szeretettel

Az amerikai Thrustmaster vállalat már majdnem 30 éve látja el gamer kiegészítőkkel a piacot, amellyel egyaránt elégíti ki a kezdő és profi játékosokat. Több éves technológiai ismeretet és tapasztalat tudhat maga mögött, amelynek hála tudja, hogyan alkosson nagy precizitású játékkormányokat, joystickeket, fejhallgatókat és gamepadeket. A Thrustmaster márka termékeinek köszönhetően hihetetlenül realisztikus virtuális világban merülhetsz el, amelyből nem akarsz majd kiszállni. Szenvedély, minőség és innováció - ezek a márka alapvető értékei, amelyek bizonyítják, hogy a Thrustmaster-nél mindenki a legjobb és legvalósághűbb játékélményre törekszik.

Volant Thrustmaster

A Thrustmaster játékkormány az igazi vezetési élményért

A Thrustmaster kormány magas pontosságot, rendkívül gyors reakcióidőt és valósághű vezetési élményt kínál, hála a H.E.A.R.T., HallEffect és Force Feedback technológiának. A klasszikus, beépített kormánykerékkel ellátott talapzatok mellett speciális, kivehető kormánykerékhez tervezett talapzatok is megvásárolhatók, amelyeket tetszés szerint cserélhetsz. Felejthetetlenek a Ferrari-licences kormánykerekek is, amelyek tökéletes másolatai a valódi kormánykeréknek. Ráadásul a Thrustmaster kormánykerék programozható, így mindenki a saját igényeihez igazíthatja.

A Thrustmaster joystickok precizitással és stabilitással büszkélkedhetnek

A Thrustmaster joystickok az összes gomb teljes programozhatóságával, valamint ergonomikus, pontos és stabil vezérléssel büszkélkedhetnek. A fejlett T.A.R.G.E.T.™ és S.M.A.R.R.T.™ technológiákkal garantáltan a virtuális repülőgép pilótájának bőrébe bújhatsz, és könnyedén uralhatod a légteret. A Thrustmaster joystickok minőségi kivitelezéssel is büszkélkedhetnek, és kompatibilisek PC-vel, valamint a PS3, PS4 és Xbox One konzolokkal.

Joystick Thrustmaster
Herní sluchátka Thrustmaster

Thrustmaster fejhallgatók – valósághű hangzás az első helyen

Ha szeretnél mélyebben belemerülni a játékba, és jobban kommunikálni csapattársaiddal, ne habozz, válaszd a Thrustmaster Gaming mikrofonos fejhallgatóit. Ergonomikusak, elszigetelik a környezeti zajokat, és saját hangerőszabályzóval rendelkeznek. Ráadásul optimalizált frekvenciagörbéjüknek köszönhetően valósághű hangélményt nyújtanak. A Thrustmaster fejhallgatók nagy előnye, hogy kompatibilisek PC-vel, valamint a PS4, Xbox One és Nintendo Switch rendszerekkel.

Thrustmaster gamepadek, vagy egyszerűségben az erő

Azok a játékosok, akik az egér és a billentyűzet helyett a játékvezérlőket részesítik előnyben, értékelni fogják a Thrustmaster játékvezérlőket, amelyek kompatibilisek PC-vel, Xbox 360-nal és a PS3-mal. A kezelőszervek könnyen, pontosan és kényelmesen kezelhetők még hosszú játékok során is, a gombok pedig a még felhasználóbarátabb vezérlés érdekében programozhatók. Ezen kívül a Thrustmaster vezérlők olyan motorokat tartalmaznak, amelyek rezgés-visszacsatolást adnak.

Gamepad Thrustmaster

Paraméterek módosítása
126 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15