Oldal frissítése

Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition

4,4 5 értékelés
169 690 Ft

Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition

A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition professzionális gamer vezérlő egy csúcskategóriás aero rendszerrel rendelkezik, amely egy Boeing 787-es repülőgép tényleges kezelőszerveinek pontosan kidolgozott másolata. A fémszerkezetnek köszönhetően nagy tartósságot és egyenletes súlyeloszlást biztosít a maximális stabilitás elérése érdekében. A sima mozgást és a rugalmas lineáris ellenállást az állítható knipple rugók teszik lehetővé. A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition gamer vezérlő lehetővé teszi, hogy a gázkarokat aerodinamikus fék- és szárnykarokra cseréld. A szabadalmaztatott H.E.A.R.T. mágneses technológia garantálja a maximális pontosságot az érzékeny repülési irányszabályozáshoz. Használhatod a robotpilóta funkciót is, amely a repülési irány, a magasság és a sebesség automatikus szabályozását biztosítja. A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition gamer vezérlő a következők számára készült: Xbox One, Xbox Series X/S és PC.

A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition professzionális gamer vezérlő legfontosabb jellemzői

  • Állítható knipple rugók a sima mozgás és rugalmas ellenállás elérése érdekében
  • A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition professzionális gamer vezérlő a valódi Boeing 787-es vezérlésének másolata
  • A fémszerkezet nagy tartósságot és maximális stabilitást biztosít
  • A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition vezérlő kompatibilis az Xbox One, Xbox Series X/S-el, valamint a számítógépekkel
  • Szabadalmaztatott H.E.A.R.T. mágneses technológia a maximális pontosság elérése érdekében
  • A robotpilóta funkció lehetővé teszi az irány, a magasság és a sebesség automatikus szabályozását

A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition gamer vezérlő előnyei és funkciói

Hosszú hatótávolság

A 21 cm-es hosszú hatótávolságnak köszönhetően a padlóra erősített ingabot használata tökéletes érzést kelt, akárcsak egy valódi Boeing repülőgép esetében.

További tengelyek

A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition professzionális gamer vezérlő 2 további tengelyt kínál a manőverek széles skálájához, például az egyenes felszálláshoz a gázkar használata nélkül.

Kiváló minőségű fémtest

A belső fémszerkezetnek köszönhetően a Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition gamer vezérlő rendkívül tartós és maximális stabilitást biztosít.

Választható ellenállás

A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition gamer vezérlő lehetővé teszi a belső rugók számának kiválasztását, így az ellenállás erejét pontosan az ízlésednek megfelelően állíthatod be.

Állítható karok

A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition professzionális gamer vezérlő cserélhető hajtómű-tolókarokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kétkezes repülést azáltal, hogy az aero féket és a fékszárnyakat a kívánt pozícióba helyezik.

Az ellenállás valódi ereje

A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition gamer vezérlővel valódi ellenállási erőt kapsz, amelyet a valódi Boeing Dreamliner gázkvadráns ihletett.

Praktikus robotpilóta funkció

A robotpilóta funkciónak köszönhetően a Thrustmaster TCA vezérlő automatikus sebesség-, magasság- és irányszabályozást biztosít. A forgatógomb kialakítását a tényleges vezérlés ihlette.

H.E.A.R.T. technológia

A Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition gamer vezérlő használata során értékelni fogod a szabadalmaztatott mágneses H.E.A.R.T. technológiát a tökéletes pontosság elérése érdekében.



Paraméterek

Platform

Platform PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB
Kompatibilis operációs rendszer Windows 10, Windows 11

Szín

Szín Szürke

Megjelenés

Megjelenés Különleges kiadás

Funkciók

Gombok száma 35 db
Tengelyek száma 3 db
Funkciók Gázpedál, Mágneses szenzor, Átmeneti irányú kapcsoló, Programozható gombok, Valódi repülőgép utánzat

Kontroller típusa

Kontroller típusa Joystick gázkarral
Kód:  MA515s3a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4460210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05