Oldal frissítése

Thrustmaster T128 PS

4,2 12 értékelés
69 790 Ft

Thrustmaster T128 PS

Tapasztald meg a valósághű versenyzést a Thrustmaster T128 PS kormánnyal

A Thrustmaster T128 PS egy precíziósan megmunkált gamer kormány, amely rengeteg modern technológiával rendelkezik, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújthassa. A dinamikus Force Feedback rendszernek köszönhetően valósághűen reagálhatsz az útfelületre, vagy ízelítőt kaphatsz a bukkanókból, az egyenetlenségekből illetve a gumiabroncs tapadásából is. A Thrustmaster T128 PS gamer vezérlő H.E.A.R.T technológiával ellátott mágneses váltókkal rendelkezik a kényelmes váltás és a hosszú élettartam biztosítása érdekében. A készlet T2PM mágneses pedálokat is tartalmaz, amelyek gyors reakcióval rendelkeznek. A Thrustmaster T128 PS PlayStation 5, PlayStation 4 játékkonzolok, illetve PC számára készült.

A Thrustmaster T128 PS gamer vezérlő legfőbb jellemzői

  • Következő generációs hibridhajtás a nagy teljesítményért
  • LED fordulatszámjelző lámpák a pontos sebességváltáshoz
  • Modern kormánykerék kialakítás 13 funkciógombbal
  • Precíziós pedálok
  • A Thrustmaster T128 PS kompatibilis a PS4, PS5 és PC rendszerekkel
  • Állítható Force Feedback a tökéletes vezetési élményért
  • Szabadalmaztatott H.E.A.R.T technológiával ellátott mágneses váltók
  • USB-C (kormánykerék alap) / USB-A (PC, konzol) kábel mellékelve
  • A bilincs alapú rögzítési rendszer lehetővé teszi a kormánykerék akár 5,5 cm vastagságú asztalokhoz/íróasztalokhoz történő rögzítését

Nagy teljesítmény hibrid meghajtással

A Thrustmaster T128 PS egy rendszert új generációs Hybrid Drive rendszert kínál, hogy minden játékos számára csúcsteljesítményt nyújtson. Nagyszerű kezelhetőségi jellemzőket kapsz a nem szíjhajtású kormánykerekeknél gyakran tapasztalható kényelmetlen súrlódás nélkül.

Thrustmaster T128 PS kormánykerék szabadalmaztatott mágneses technológiával

A Thrustmaster T128 PS mágneses váltókarok H.E.A.R.T technológiával és 30 ms válaszidővel rendelkeznek. A technológia érintésmentes mágneses rendszert használ, amely hosszú élettartamot és maximális megbízhatóságot garantál.

Hatásos LED-ek sebességmérőként

A Thrustmaster T128 PS kormányon található, négyszínű LED csíkja lehetővé teszi a motor fordulatszámának figyelését anélkül, hogy szemed levennéd az útról. A beépített LED-ek villognak, ha magasabb fokozatot kell kapcsolnod, így optimalizálhatod a váltást. A kompatibilis PlayStation és PC játékok listája rendszeresen frissül a Thrustmaster technikai támogatási oldalán.

Thrustmaster T128 PS jól megtervezett kormány kialakítással

A Thrustmaster T128 PS kerek, könnyű kormánykoszorúja abszolút kihasználja a Force Feedback rendszer erejét a maximális sebesség érdekében. A 270°-tól 900°-ig terjedő forgási szög automatikusan beáll a játékban használt járműnek megfelelően, hogy a járgány minden járműstílushoz (GT, rally, F1, teherautók) igazodjon. A 13 akciógombnak köszönhetően pedig nincs szükség gamepad használatára.

Kiváló minőségű mágneses pedálkészlet

A T2PM mágneses pedálkészlettel tökéletesen irányíthatod járműved. A pedálok teljesen zökkenőmentes élményt nyújtanak a pontosság elvesztésének veszélye nélkül. Mozgásuk tökéletesen sima, amely gyors és pontos reakciót biztosít vezetés közben.


Paraméterek

Platform

Platform PC, PS5, PS4

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A, USB-C (a vezérlőn)

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB-A, USB-C
Kompatibilis operációs rendszer Windows 10, Windows 11

Méretek

Szélesség 260 mm
Magasság 280 mm
Mélység 300 mm

Tömeg

Súly 4 098 g

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Funkciók Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad, Váltás a kormánykerék alatt
Gombok száma 13 ×
Pedálok száa 2 ×
Min. forgásszög 270 °
Max. forgásszög 900 °

Tulajdonságok

Típus Kormánykerék és pedálok

Kompatibilitás

Kompatibilitás PS4, PS5, Windows 10, Windows 11
Kód:  MA516l2d2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4160781

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15