Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tefal FV5630E0 TurboPro 30 Anti-Drip

4,5 82 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal FV5630E0 TurboPro 30 Anti-Drip

Láthatóan erősebb*

A Tefal Turbo Pro vasaló az új, szabadalmaztatott Tefal Turbo Boost technológiával olyan gőzlövetet generál, amely az anyag mélyére hatolva távolítja el még a legmakacsabb gyűrődéseket is. A vízkőgyűjtővel gondoskodik a vasaló hosszú távú teljesítményéről, ez az igazán hatékony gőzölős vasaló gyors és páratlan végeredményeket nyújt mindenegyes nap.

*az előző FV55 sorozathoz képest


Turbo Boost: Új gőzáramlás a hatékony vasalásért

A Turbo Boost a Tefal márka új, szabadalmaztatott technológiája, amely nagy mennyiségű gőzt hoz létre, ez pedig gyorsabban hatol be az anyagok mélyére, ahol még a legellenállóbb gyűrődésektől is megszabadul.


Rendkívül hosszú élettartam

A szabadalmaztatott AntiCalc Collector vízkőgyűjtővel garantáltan hosszú távon élvezheted a gőz erejét. Ez az intelligens ötlet megakadályozza a vízkő kialakulását a gőzkamrában, így megőrzi a vasaló hosszú távú és hatékony gőzkibocsátási teljesítményét, illetve rendkívüli módon megkönnyíti a karbantartását is.


Igazán gyors vasalás

A nagy teljesítményének hála a vasaló gyorsan felmelegszik, így egészen rövid időn belül megkezdheted a vasalást.

Extra erős vasalás

A változtatható 50 g/perces gőzkibocsátási teljesítmény ideális az állandó vízmennyiség generálásához, amely minden típusú anyagot páratlan módon vasal ki.

Nagyon érzékeny vasalás

Az Anti Drip funkció megakadályozza a vízcseppek csepegését vasalás közben, így megelőzi a foltok kialakulását a ruhaneműn.


Abszolút egyszerű vasalás

Az új Durilium AirGlide vasaló felülettel számíthatsz a kiváló csúszásra - tökéletesen siklik a ruhákon, ezáltal a vasalás igazán könnyed. Emellett a szabadalmaztatott Autoclean katalitikus tisztító réteggel kombinálva biztosítja a vasaló tartós csúszását és a vasalófelület hosszú élettartamát.

Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át

A hőmérséklet és a gőznyomás optimális beállításának kombinációjával a vasaló a vasalt ruhákban található baktériumok 99,9 %-tól megszabadul.


10 éves szervizgarancia

• Design az egyszerű szervizért
• Pótalkatrészek gyors szállítása
10 évig
• 6500 szervizközpont világszerte


Gazdaságos vasalás

• Az automatikus beállítás mindig a megfelelő gőzmennyiséget nyújtja. Csak válaszd ki a hőmérsékletet az anyag szerint és a vasaló gondoskodik minden másról.
• Az Eco beállítás akár 20% -kal csökkenti az energiafogyasztást.
• Az energiafogyasztással összehasonlítva
maximális teljesítményszinten.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók ECO mód
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 600 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 200 g/perc

Szín

Szín Kék
Kód:  TEFZN024
Termékszám:  FV5630E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05