Oldal frissítése

CANDY szárítógépek

Candy szárítógépek

Candy szárítógépek: Szárítsd hatékonyan a ruhaneműt

A Candy szárítógépek funkciók széles skálájával fognak elbűvölni. Választhatsz a  leggazdaságosabb A +++ osztályú modellek közül, továbbá nagyon keskeny modellek vagy extra nagy kapacitású típusok közül. Ha szűk a helyed és a pénztárcád, akkor biztosan értékelni fogod a Candy szárítós mosógépek széles választékát. Szinte minden Candy szárítógép WiFi és Bluetooth kompatibilis, így a Candy Simply-Fi mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható, amely lehetőségek széles választékát kínálja. Az olcsóbb modelleket NFC segítségével párosíthatod  mobiltelefonoddal. Szintén örülhetsz a gyors ciklus funkciónak, az érzékelős szárításnak, és a Woolmark Apparel Care által tanúsított kíméletes gyapjú szárításnak.

Candy szárítógép

Candy szárítógép: kondenzációs vagy hőszivattyús?

A Candy kondenzációs szárítógép kondenzátort használ a szárításhoz, amely a forró levegőt vízzé alakítja, amely egy tartályban gyűlik össze - így a szárítógépet nem szükséges a lefolyóhoz csatlakoztatni, bár működtetése így némileg költségesebb. A hőszivattyús Candy szárítógép üzemeltetése alacsony költségekkel jár, és az alacsony hőmérsékleten történő szárításnak köszönhetően kíméletes a környezet és a textíliák számára is. Az Easy Case tartálynak köszönhetően az elpárologtatott víz felhasználható például öntözéshez vagy vasaláshoz.

A keskeny Candy szárítógép fontos helyet takarít meg

Kevés a helyed, de jól jönne egy szárítógép? A megoldás a keskeny, 46,5 cm mélységű Candy szárítógép. Ha keskeny mosógépre helyezed összeépítő keret segítségével, még több helyet takaríthatsz meg. Szintén tetszeni fog az optimális 7 kg-os kapacitás, a hőszivattyús tervezés, valamint a WiFi és a Bluetooth-kapcsolat. A kialakítása miatt nem fogod tudni a lefolyóhoz csatlakoztatni, de a praktikus Easy Case tartály ezt játszva megoldja.

Candy keskeny szárítógép
Candy mosó-szárítógép

Candy mosó-szárítógépek: két háztartási eszköz egyben

A Candy mosó-szárítógép mosógépet és szárítót tartalmaz egyben. Leginkább azok számára alkalmas, akik nem akarnak két készülékre költeni, vagy csak alkalmanként akarják használni őket. Választhatsz 14 kg mosási/9 kg szárítási kapacitást, vagy egy keskeny változatot 6 kg mosási/4 kg szárítási kapacitással. Tetszeni fog a gőzölés funkció is, amelynek köszönhetően higiénikusan tiszta és illatos ruhaneműt kapsz. A szárításból származó víz automatikusan a lefolyóba kerül.

Paraméterek módosítása
29 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05