Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CANDY

Candy

Candy: Innováció a háztartási készülékek világában

A Candy egy olasz háztartási készülékgyártó, amely a minőségi teljesítményt és az elegáns olasz designt ötvözi. A márka nagy hagyományokkal rendelkezik, amelyek 1945-ig nyúlnak vissza. Ebben az évben kezdődött minden, ekkor látott napvilágot az első Candy mosógép. De természetesen nem állt meg a mosógépek gyártásánál. Ma már olyan háztartási gépek teljes választékát kínálja, amelyek garantáltan minden háztartás minden igényét kielégítik.

Candy mosó-szárítógép

A Candy mosógép felfrissíti és kíméli a ruhákat

A Candy mosógép volt a márka első sikere, és továbbra is hordozza erősségeit. Miért jó egy Candy mosógép? Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kíméletesen, példátlan frissességet kölcsönöznek a ruhának. Érdemes megemlíteni a Mix Power System+ előkeverő rendszert a még hatékonyabb mosás érdekében. De a Candy szárítógép is büszkélkedhet első helyezéssel. Ez a legkeskenyebb modell a piacon, és még a legkisebb mosókonyhába is beilleszthető.

Élményteli főzés olaszos hangulatban a Candy készülékekkel

A Candy az innovatív technológiának és az olasz gondosságnak köszönhetően élvezetessé teszi a konyhában töltött idő minden pillanatát. Sütők, tűzhelyek, főzőlapok vagy páraelszívók - a választék nagyon széles. Találhatsz különálló sütőrekeszekkel vagy a speciális AquActiva gőztisztító funkcióval ellátott sütőket. Szeretnél pihenni vagy kedvenc sorozatodat nézni, miközben főzöl? A Candy készülékeket a kanapéról is felügyelheted a simply-Fi alkalmazásnak köszönhetően.

Candy beépíthető készülékek
Candy mosogatógép

Candy mosogatógép a kristálytiszta edényekért

Eleged van a koszos edény hegyekből, és inkább pihenni szeretnél? A Candy mosogatógép majd mindent megold helyetted. Különböző méretekben kapható, így bármilyen otthonba remekül illeszkedik. A Candy mosógéphez hasonlóan a mosogatógépek is olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a felhasználók nem tudnak betelni. A Smart Door funkció például a mosási ciklus végén kinyitja az ajtót, hogy a gőz távozhasson. Az Aquastop vagy az Aqua Protect rendszerek megvédik a lakást az árvíztől.

Az ételek modern tárolása a Candy hűtőszekrényben

Gazdaságos, csendes és tökéletesen felszerelt - ezek a Candy hűtőszekrények, fagyasztók és borhűtők fő jellemzői. A tartós frissességet biztosító vonzó funkciók közé tartozik a Crisper funkció és a Fresh Zone Chiller. A Candy mosó-szárítógéphez hasonlóan a hűtőszekrények is kaphatók kettő az egyben megoldásként, mégpedig a jól bevált hűtő-fagyasztó kombinációban. A borok kedvelői számára modern Candy borhűtők állnak rendelkezésre Wi-Fi hozzáféréssel és leltár asszisztenssel.

Candy hűtőszekrény
Paraméterek módosítása
220 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05