Oldal frissítése

Stadler Form

Stadler Form - egészséges klíma az otthonod számára

Stadler Form: Egészséges klíma az otthonodban

A svájci Stadler Form vállalat a termékeivel 1998 óta világszerte több millió otthon levegőjének javítását segíti. A Stadler Form kiváló párásítókat és légtisztítókat, ventilátorokat és aromadiffúzorokat gyárt, amelyek friss és modern dizájnjukkal is lenyűgöznek. A Stadler Form az elmúlt 20 év alatt számos nemzetközi díjat nyert a termékfejlesztéséért és innovációjáért a klímaberendezések világában.

Stadler Form párásító

Stadler Form párásítók

A párásítók megszabadítják otthonodat a száraz levegőtől, és megakadályozzák az egészségtelen légtér kialakulását. A Stadler Form párásítók széles funkcióválasztéka lehetővé teszi, hogy mindenki kiválaszthassa az igényeinek megfelelő készüléket. A Stadler Form párásítók előnyei közé tartozik az alacsony energiafogyasztás, a csendes működés, a nagy teljesítmény, az éjszakai üzemmód funkció vagy a helyiség illatosítására szolgáló illatanyagadagoló. A Stadler Form párásítók általában beépített páratartalom- és hőmérővel is rendelkeznek.

Stadler Form ventilátorok

A Stadler Form design léghűtők és hősugárzók kellemes változást nyújtanak a klasszikus, csúnya ventilátorokkal szemben. Az olyan kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően, mint az alumínium, az öntött cink, a rozsdamentes acél vagy a bambuszfa, egyszerre élvezheted a csendes működést és a kellemes szobahőmérsékletet. A Stadler Form ventilátorok meglepően nagy teljesítményt nyújtanak annak ellenére, hogy a hajtómű egy kis testbe van szerelve, emellett képesek hűteni vagy fűteni egy igazán nagy helyiséget is.

Ventilátor Stadler Form
Stadler Form légtisztító

Stadler Form légtisztító

A Stadler Form légtisztítók megszabadítják környezeted a portól, a cigarettafüsttől és a pollenektől. A baktériumoktól és vírusoktól is megtisztítják a levegőt. Ezáltal a készülékek ideálisak az allergia enyhítésére vagy a háztartás tagjai közötti betegség átvitelének a megelőzésére. A Stadler Form légtisztítók aromadiffúzorként is funkcionálnak, és az általad választott illatot is hozzáadhatják a tiszta levegőhöz. A Stadler Form légtisztítók modern megjelenésükkel is lenyűgöznek, amely jól illeszkedik a belső térbe.

Paraméterek módosítása
14 termék
Stadler Form Lukas H11 - Szűrő
Stadler Form Lukas H11
12 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Szűrő - Lukas párátlanító számára

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10