Oldal frissítése

Stadler Form Roger fekete

143 590 Ft

Stadler Form Roger fekete

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Ebben az esetben ideális választás otthonodba egy ilyen Stadler Form légtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak a különböző szennyeződéseken túl hatékonyan küzd az összes allergén ellen is. Nagy mértékben javítja a levegő minőségét, miközben jelentősen csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A fejlett technológia és a hatékony HEPA szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 66 alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és turbó üzemmód.

Légtisztító Stadler Form Roger fekete Lifestyle
Légtisztító Stadler Form Roger fekete Jellemzők/technológia

Stadler Form Roger fekete légtisztító készülék legfontosabb tulajdonságai

  • Egy ilyen praktikus Stadler Form levegő tisztító gép könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszünteti az allergéneket a levegőben
  • Hatékonyan megszünteti a cigarettafüst szagát is a levegőben
  • Kiválóan tiszta levegőt biztosít 2 szűrőnek köszönhetően
  • Szűrő típusa: HEPA
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok eliminálására képes
  • 66 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 465 m³/h teljesítményű
  • 5 tisztítási módot biztosít az ideális szűrési folyamathoz
  • A teljesítményét igény szerint állíthatjuk
  • Nem jelent problémát a légtisztító mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlése
  • Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi
  • A fizikai gombok segítségével mindent egyszerűen beállíthatunk
  • Érintésvezérlő panel
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés hívja fel a figyelmet
  • Levegőminőség-érzékelővel
  • A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét
  • A minimális zajszint értéke 28 dB(A), illetve az érték legfeljebb 65 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a népszerű Stadler Form gyártótól

Egy ilyen praktikus Stadler Form levegő tisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességének köszönhetően tökéletesen gondoskodik az allergén anyagok felfogásáról és eltávolításáról a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Nemcsak a szennyeződések felfogását biztosítja, hanem hatékonyan eltávolítja a szagokat is, beleértve a cigarettafüst szagát is. Ez a fejlett légtisztító készülék 5 tisztítási móddal rendelkezik az ideális szűrés érdekében. Lehetőség van a teljesítmény beállítására, így kiválaszthatjuk az adott igényeinknek megfelelő legjobb tisztítási szintet. A turbó üzemmód is magától értetődő, amely a lehető legmagasabb teljesítményt és intenzitást hozza. Ennek az üzemmódnak köszönhetően a szennyeződések gyorsabban és hatékonyabban távolíthatók el, ami hozzájárul a helyiség levegőminőségének javításához. Pontosan érzékeli az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód elindításának. Ha ellenőrizni kell a szűrőt, és esetleg ki is kell cserélni, akkor megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító Stadler Form Roger fekete Műszaki vázlat
Légtisztító Stadler Form Roger fekete Képernyő

Kényelmes működés és gazdag felszereltség

Egy ilyen praktikus Stadler Form légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. Egy mobilalkalmazással könnyedén vezérelhetjük a levegő tisztítót, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. Műszaki szempontból kevésbé képzett felhasználók is könnyedén működtethetik a készülék fizikai gombjain keresztül, közvetlenül a készüléken. Az érintős kezelőpanel segítségével egyszerűen és kényelmesen ellenőrizhetünk mindent. A porérzékelő figyeli a porszemcsék koncentrációját, majd automatikusan beállítja a légtisztító teljesítményét a hatékony kiszűrés érdekében.

Eme Stadler Form levegő tisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Egy ilyen praktikus Stadler Form levegő tisztító gép nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. Éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működését akár alvás közben is, zavaró hatás nélkül.

Légtisztító Stadler Form Roger fekete Jellemzők/technológia
Légtisztító Stadler Form Roger fekete ...

A tökéletes szűrőrendszer teljes és alapos szűrést garantál

Egy ilyen praktikus Stadler Form légtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Kiválóan tiszta levegőt biztosít 2 szűrő segítségével. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok teljeskörű kiszűrésére tervezték. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos Stadler Form légtisztító készülék 465 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 28 dB(A), és ez az érték legfeljebb 65 dB(A).

Méretei:

51,6 × 42 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

6,8 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Légtisztító teljesítmény 465 m3/óra
Ajánlott szobaméret 66 m2
Maximális zajszint 65 dB(A)
Minimális zajszint 28 dB(A)
Tisztítási módok száma 5
Tulajdonságok Dohányosoknak ajánlott, Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség, Szűrőcsere
Felszereltség Porérzékelő, Érintőpanel
Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Turbó üzemmód

Szűrők

Szűrők száma 2
Szűrő típusa HEPA
Szűrés típusa Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok, Szagok

Méret & súly

Szélesség 42 cm
Mélység 20 cm
Magasság 51,6 cm
Tömeg 6,8 kg

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások Smartlife
Kód:  STFCV482
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05