Oldal frissítése

Stadler Form Lukas

166 090 Ft

Stadler Form Lukas

A célszerű Stadler Form páramentesítő gép remek megoldást nyújt, ha túl magas a benti levegő páratartalma, ami ugyanis okozhatja nem csak a baktériumok elszaporodását, hanem különösen a penészképződést is. Ez a mobilis Stadler Form páramentesítő készülék 70 m² alapterületű lakáshoz, irodához vagy garázshoz alkalmas. A nagyon magas teljesítményét 20 l/nap páramentesítő kapacitása tanúsítja. 4,2 l volumenű folyadékgyűjtő tartálya segítségével bátran használhatjuk akár rendszeresen a tartály kiürítése nélkül. Nagy előnye, hogy legfeljebb 42 dB-es, szinte hangtalan a működése, így nyugodtan használhatjuk akkor is, ha otthon tartózkodunk.

Páramentesítő Stadler Form Lukas ...
Páramentesítő Stadler Form Lukas ...

Eme Stadler Form Lukas elektromos párátlanító legfontosabb tulajdonságai

  • A remek Stadler Form páramentesítő gép nagy segítségünkre lesz a túlságosan magas páratartalom leküzdésében
  • Páramentesítő kapacitása 20 l/nap
  • Ajánlott szobaméret 70
  • A vízgyűjtő edény kapacitása 4,2 l
  • A maximális zajszint 42 dB
  • Ezen Stadler Form párátlanító egyéb funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, auto-defrost és hepa szűrő
  • Teljes súlya 15,8 kg

Stadler Form Lukas párátlanító készülék hasznos funkciói

A hasznos Stadler Form páramentesítő gép automatikus időzítővel is el van látva, amelyen a lehetőségeink alapján adhatjuk meg, hogy a készülék mikor kapcsoljon be. A teljesítményt módunkban áll könnyedén maximálisra emelni vagy éppenséggel csökkenteni, és ennek hála kordában tartani az energiaköltségeket és a zajszintet. Amennyiben teljesen megtelt a tartály, akkor ez a típusú páramentesítő szükséges beavatkozás nélkül automatikusan kikapcsol. Ruhák szárítására használjuk a speciális turbó üzemmódot. Az auto-defrost funkció biztosítja a készülék megbízható működését még hideg környezetben is. A HEPA szűrő eltávolítja a legfinomabb szennyeződések különféle formáját.

Páramentesítő Stadler Form Lukas ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 70 m2
Tartály térfogata 4,2 l
Maximális zajszint 42 dB
Mobilalkalmazás Igen
Tömeg 15,8 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Auto-Defrost, HEPA szűrő
Kód:  SDLodv23
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  L-031
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05