Oldal frissítése

Stormred Devil

3,4 7 értékelés
Szuper ár
145 690 Ft

Stormred Devil

Szeretsz rendszeresen futni, de az időjárás nem túl kedvező számodra? Ne vesztegesd tovább az időt, és próbáld ki a futást otthonod kényelmében a Stormred Devil elliptikus trénerrel. Az edzőgép programozható funkciókkal, futó alkalmazásokkal és bluetooth-kapcsolattal rendelkezik. A Stormred Devil elliptikus tréner modern funkcióival a legjobbak közé tartozik. A tápellátás hálózatról történik egy adapteren keresztül. A kiválasztott programnak megfelelően teljes mértékben beállíthatod a terhelést. 

A Stormred Devil elliptikus tréner legfontosabb előnyei 

  • A Stormred Devil egyike a programozható funkciókkal, futó alkalmazásokkal és Bluetooth-kapcsolattal rendelkező elliptikus trénereknek
  • 16 terhelési szint áll rendelkezésre
  • A 9 kg-os lendkerék segít az edzés során
  • A gép állítható futófelületi hosszal rendelkezik
  • Beépített számítógép méri az összes adatot
  • A Stormred Devil elliptikus tréner kommunikál a mobilalkalmazásokkal
  • Méretek: 156 × 67 × 166 cm
  • Tömeg: 50 kg

A Stormred Devil méri az adatokat az edzés során

A Stormred Devil elliptikus tréner számítógéppel rendelkezik, amely számos praktikus funkcióval és egy 7"-os LED-képernyővel egészül ki. A nagy, könnyen leolvasható kijelző rendszeresen mutatja az összes mért adatot, például az időt, a távolságot, a kalóriákat, a kézi pulzust, a sebességet, a testzsírt, a fizikai kondíciót (recovery), és a teljesítményt. A Stormred Devil elliptikus tréner edzés közbeni pulzusmérő funkcióval (HRT) is rendelkezik. A számítógép 7 előre beállított alap edzésmódot és 20 különböző programot kínál, amelyeket minden bizonnyalhasználni fogsz, hogy javítsd fizikai erőnléted. Normál működés programozás nélkül, felhasználói program egyéni beállításokkal, 12 előre beállított pályaprofil,4 kardioprogram a pulzusszám limitjének beállításának lehetőségével edzés közben, 1 watt program, és testzsírprogram áll rendelkezésedre.

Válassz a 16 terhelési szint közül

A Stormred Devil elliptikus tréner összesen 16 mágneses terhelési szinttel rendelkezik, amelyet fizikai állapotodnak megfelelően választhatsz ki. Az elektromos motor által vezérelt mágneses fék segít az edzés során. A lendkerék tömege 9 kg. A központi tengely tartós golyóscsapágyakon került rögzítésre. Értékelni fogod a csendes működést is, ennek köszönhetően a Stormred Devil-t a nappaliban is használhatod.

Csatlakoztasd a trénert a mobilalkalmazáshoz

Feltétlenül használd ki a futó alkalmazásokat, és csatlakoztasd a Stormred Devil elliptikus trénert bluetooth-on keresztül mobiltelefonodhoz vagy tabletedhez. A gyártó a KINOMAP-ot ajánlja, de természetesen Te is választhatsz kedvenc alkalmazást. z alkalmazás használatakor a készülék a felhasználó profiljára reagál úgy, hogy a rendelkezésre álló valós térképek szerint hozzáad vagy elvesz  terhelést.

Egyszerű lépésbeállítás 

A Stormred Devil elliptikus tréner 6 és 42 cm között állítható lépéshosszal rendelkezik. A beállítás könnyen elvégezhető a műanyag lábak előre és hátra csúsztatásával a tartórúdon. A lécek közötti távolság 17,5 cm. 

Hogyan csatlakoztathatom a trénert a mobiltelefonomhoz?

Töltsd le a szükséges alkalmazást a mobiltelefonodra. Választhatsz például FitShow, Kinomap, Zwift alkalmazást stb. Egyszerűen regisztráld magad az e-mail címeddel, és jelentkezz be az alkalmazásba. Csatlakoztasd a mobiltelefonodat a géphez Bluetooth technológián keresztül, majd keresd meg és csatlakoztasd az edzőt az alkalmazásban. Hozzáférést kapsz a tiszta statisztikákhoz. Amikor az alkalmazást használod, a gép a rendelkezésre álló valós térképeknek megfelelően a terhelés hozzáadásával vagy eltávolításával reagál.


Paraméterek

Általános méretek

Mélység 140 cm
Szélesség 58 cm
Magasság 160 cm

Tömeg

Tömeg 50 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Mágnesfék
Terhelési fokok száma Fokozatmentes MIN-MAX

Lendkerék

Lendkerék tömege 10 kg

Lépés hossza

Lépés hossz 42 cm

Jellemzők

Funkciók Számítógép, Alkalmazás, Bluetooth, Az elégetett kalóriák mérése, A pulzusszám mérése

Programok száma

Programok száma 16
Kód:  SPTstorm017
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  05-BEA4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15