Oldal frissítése

Stormred

Stormred sporteszközök

Stormred – ébreszd fel magadban a sportolót

A Stormred egy új sporteszköz márka, amely segít elérni a megálmodott céljaidat, akár felesleges kilókat szeretnél leadni, akár az izomtömegedet szeretnéd építeni. A Stormred megfizethető termékeket kínál, amelyek minőségükkel és megbízhatóságukkal sem fognak csalódást okozni. Most kezdtél bele a sportba, és a megfelelő felszerelést keresed? Hobbisportoló vagy, aki el szeretne szakadni a mindennapi gondoktól? Próbáld ki a Stormred sporteszközöket.

Stormred Warrior futópadok

A Stormred fitneszkészülékei Veled együtt tartják a lépést

Bárki, akinek edzésterve van, vagy csak munka után szeretne egyet nyújtani, garantáltan fel tudja használni a Stormred fitneszeszközöket a saját igényei szerint. A futópadok 20 különféle programmal, akár 22°-os dőlésszöggel vagy akár az edzés közbeni adatmérés funkciójával is megörvendeztetnek mindenkit. A Stormred elliptikus trénert is beszerezheted, amely olyan számítógéppel van felszerelve, amely megjeleníti az edzés és a testfunkciók mért értékeit. Ezenkívül Bluetooth segítségével könnyedén csatlakoztathatod kedvenc mobilalkalmazásodhoz is.

A Stormred egyensúly- és fitnesz segédeszközök formába hoznak mindenkit

A Stormred egyensúlyozó félgömb használata elsősorban az egyensúly fejlesztését, a testzsír csökkentését és a hátfájás megszüntetését szolgálja. Kezdők és haladók számára egyaránt alkalmas, bármely életkorban. A kettlebell súlyzók széles választéka is rendelkezésedre áll 8 és 40 kg között, amelyek közül kedvedre válogathatsz. Izomtömeget építesz és betartod a "No pain, no gain" mottót? Ezután a Stormred rehabilitációs SMR henger segítségével tehermentesítsd megfeszült izmaid.

Stormred egyensúlyozó félgömb
Stormred Pro 244 trambulin

Gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakoznak a Stormred trambulinjain

A Stormred trambulinokat nagy pontosságú, tartós kialakítás és széles termékválaszték jellemzi. A Te igényeidtől és a kerted méretétől függően 244 és 488 cm közötti átmérővel választhatod ki a megfelelőt. A Stormred trambulin hosszú élettartamát a kényelmes, akár 150 kg-os teherbírás, az UV-védelem és a téliesítéshez szükséges védőburkolat garantálja. Természetesen van védőháló is a maximális biztonság érdekében, valamint lépcsők a kényelmes be- és kilépéshez.

Biztonságos és stílusos Stormred téli felszerelés

A Stormred sisakok, síszemüvegek és síhátizsákok bizonyítják, hogy a minőségi téli felszerelésnek nem kell több tízezer forintba kerülnie. A jól megmunkált, stílusos, integrált napellenzővel ellátott sí-bukósisak megvédi a fejedet veszélyes esések esetén, a snowboardosok pedig értékelni fogják a könnyű szerkezetet. A Stormred gerincmerevítők tanúsítvánnyal rendelkeznek, és egy speciális, rugalmas SPO anyagból készülnek, amely fokozatosan elnyeli az esés során fellépő ütéseket. Az UV-szűrővel ellátott polarizált síszemüveg majd megszabadítja a szemedet a kemény napsütés és a hóesés hatásaitól.

Stormred téli felszerelés
Paraméterek módosítása
250 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20