Oldal frissítése

PUSH PRO MT egyensúlyozó keret

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PUSH PRO MT egyensúlyozó keret

A PUSH PRO MT egyensúlyozó bölcső ideális eszköz a mozgáskoordináció javítására és a mélyebb rétegekben tárolt, nehezen edzhető stabilizáló részek erősítésére. A bölcső rendszeres használatával elérheted a stressz, az izomfeszültség és az egyensúlyhiány megszüntetését. A bölcsővel végzett egyensúlygyakorlatok során olyan szokatlan pozíciókba kerülsz, amelyek segítenek megerősíteni a testet és megszüntetni a hát- és ízületi fájdalmakat. A PUSH PRO MT egyensúlyozó bölcső számos gyakorlathoz használható, mint például guggolás, kézenállás vagy fekvőtámasz, amelyek jelentősen erősítik a test egyensúlyát. A bölcső ideális a kör- és funkcionális edzésekhez. A speciális porszórt bevonatú kivitel szilárd fogást és nagy tartósságot biztosít. A PUSH PRO MT egyensúlyozó bölcsőt a Cseh Köztársaságban gyártották.

A PUSH PRO MT egyensúlyozó bölcső főbb jellemzői

  • A bölcső alja csúszásmentes gumival van borítva a padló karcolása ellen.
  • A PUSH PRO MT egyensúlyozó bölcső Csehországban készül
  • Ideális eszköz a stabilitás javítására és a test egyensúlyának erősítésére
  • A bölcső biztonságosan használható beltéren és kültéren egyaránt.
  • A PUSH PRO MT egyensúlyozó bölcső ideális a kör-, egyéni és csoportos edzéshez.
  • Kiváló minőségű porfestés
  • Vázméret: 30 × 30 mm
  • Méretek: 115 × 31 × 17 cm

Speciális porfestés a nagy tartósság érdekében

A PUSH PRO MT egyensúlytartó bölcső speciális porszórt bevonattal rendelkezik, amely ellenállóvá teszi a nedvességgel és az izzadsággal szemben, és minden helyzetben biztos fogást biztosít. A felületkezelés a bölcső élettartamát is jelentősen meghosszabbítja. A bölcső könnyen használható beltéren és kültéren egyaránt.

A PUSH PRO MT egyensúlyozó bölcső nagyszámú gyakorlatot kínál

A PUSH PRO MT egyensúlyozó bölcsővel gyakorlatok széles skáláját végezheted a test erősítésére és feszesítésére. Ennél az egyensúlygyakorlat módszernél szokatlan pozíciókba kerülsz, ami jelentősen javítja az egyensúlyérzékedet. A bölcső ideális a kör-, egyéni és csoportos edzésekhez.


Paraméterek

Terhelhetőség

Teherbírás 200 kg

Rögzítés

Elhelyezés Szabadon álló

Húzódzkodó hossza

Minimális hossz 115 cm
Maximális hossz 115 cm

Típus

Típus Szabadon álló
Kód:  SPTpush011
Termékszám:  8594203500303

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10