Oldal frissítése

43'' SHARP LC 43FG5242

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43'' SHARP LC 43FG5242

Helyezkedj el kényelmesen a kanapén, és élvezd a nagyszerű családi szórakozását a kedvenc filmetek mellett. A Sharp LC-43FG5242 televízió LED-es háttérvilágításával és 109 cm-es képátlójával ideális megoldás közepes méretű szobákba. A LED-technológia hozzájárul a jobb képminőséghez, ugyanúgy mint a tökéletesen szaggatásmentes képet biztosító 200 Hz-es feldolgozási frekvencia. A tévénézőket nemcsak a kép tulajdonságaival kápráztatja el, hanem az A+ kategóriának megfelelő energiatakarékosságával is. 

Az új Sharp LC-43FG5242 fő jellemzői

  • Intelligens Full HD televízió 43 hüvelykes képátlóval
  • Vétel DVB-T2/S2/C tunerrel H.265/HEVC támogatással
  • Az Active Motion 200 a tökéletesen szaggatásmentes és sima képért
  • ACE PRO - továbbfejlesztett képfeldolgozás
  • Kiváló Harman Kardon (20 W) hangrendszer
  • Miracast tükrözés és Netflix támogatás
  • Energiatakarékos A+ osztály
  • Rengeteg csatlakoztatási lehetőség

A nagyszerű Full HD képnek remek hangzás jár

Akár akciófilmet, akár sportközvetítést nézel, semmi sem rontja el jobban az örömödet, mint az akadozó kép. Az Active Motion technológiának köszönhetően azonban a dinamikus kép tökéletesen szaggatásmentes és sima. A nagyszerű képhez remek hangzás is jár, ezért a Sharp LC-43FG5242 televíziót két hangszóróval látták el, amelyek összteljesítménye 20 W. A hangrendszert a Harman Kardon fejlesztette ki, ami garantálja a tökéletes hangminőséget, amely minden nappaliba eljuttatja a mozi nyújtotta kiváló élményt.

Alkalmazások és szórakozás a Sharp képernyőn

Az AQUOS NET+ technológia kitárja előtted az alkalmazások és internetes szolgáltatások világába vezető ajtót, amelyeket a Sharp LC-43FG5242 televízió közvetítésével érhetsz el. Számos alkalmazás várja, hogy kipróbáld. Nem hiányozhat a lehetőség, hogy egy alkalmazáson keresztül intelligens eszközről vezérelhesd a tévét. Számtalan órányi szórakozás vár ezzel a tévével. Főleg gazdag Netflix forrásként használhatod, ahol díj ellenében filmek és világhírű sorozatok várnak rád.

Antennás, műholdas és kábeles televízió

A Sharp LC 43FG5242 televízióhoz három digitális tuner is tartozik a DVB-C kábeles és a digitális DVB-T2 adás vételéhez a fejlett HEVC/H.265 kódolás támogatásával, amely az antennás műsorszórás szabványa. Nem hiányozhat a DVB-S2 támogatás a műholdas műsorszórás vételéhez. CI+ nyílással is kiegészítették, hogy egy fizetős kártyát is beillesztess, amelyet a kábeltelevíziók használói biztosan értékelni fognak. 

Zökkenőmentes kapcsolat sok eszközzel

Ha több eszközt akarsz csatlakoztatni a Sharp LC 43FG5242 készülékhez, akkor a hátulján három HDMI-interfészt találsz. Így semmilyen gondot sem okoz a lejátszók, a konzolok vagy a műholdvevő csatlakoztatása. Ha nem érsz időben haza a kedvenc műsorodra, semmi sem egyszerűbb, mint rögzíteni azt. A nagyméretű videokazetták kora viszont elmúlt, és a műsor rögzítéséhez már elég csak egy pendrive, amelyet a két USB csatlakozó egyikébe szúrhatsz. Ezek az USB portok a fényképek megmutatásakor vagy zenehallgatáskor is nagyszerűen szolgálnak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,8 cm
Magasság 60 cm
Mélység 19,9 cm
Magasság talp nélkül 56 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 10,7 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WSA309a
Termékszám:  LC-43FG5242E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15