Oldal frissítése

Sharp TV

Sharp Televíziók

Sharp TV - Kimagasló japán minőség

A Sharp 1912-ben jött létre Japánban, és a cég többek között az első tranzisztoros számológéppel, a C1 NES TV készülékkel, valamint az első beépített kamerás telefonnal vált híressé. A Sharp tévékészülékeinek minőségét a minden részletre kiterjedő, alapos kidolgozottság, az éles kép, az élénk színek és a gazdag hangzás garantálják. A Sharp televíziók a 8K felbontású készülékek úttörői közé tartoznak, amelyek akár 16-szor részletgazdagabb képet kínálnak, mint a Full HD televíziók. A cég portfóliójában megtalálhatóak a klasszikus televíziók, Smart TV-k, az egyedülálló AQUOS NET + rendszer, valamint a rendkívül részletgazdag, 4K és 8K felbontású tévék.

4K felbontású Sharp televíziók

8K és 4K Sharp TV

Jobb felbontású képre vágysz, mint amit a Full HD készülékek kínálnak? A 4K felbontású Sharp tévék 4x részletesebb felbontású képet nyújtanak, mint a Full HD készülékek. A 8K felbontású televíziók, amelyek akár 7.680 × 4.320 felbontással is büszkélkedhetnek, szintén megtalálhatóak a vállalat portfóliójában. Az ACE PRO bármilyen képet Ultra HD minőségűvé alakít át, az Action Motion 600 pedig hatékonyan élesíti a mozgóképeket, például sportközvetítéseknél. A Sharp Ultra HD televíziók a multimédiás lehetőségek széles választékát kínálják az AQUOS NET + rendszernek köszönhetően.

Klasszikus Sharp TV

Az okosfunkciók nélküli Sharp készülékek nagyszerű választást jelentenek, ha olyan tévét keresel, amelyhez  játékkonzolt, HTPC-t, vagy okos set-top box-ot szeretnél csatlakoztatni, illetve ha csak egy kiváló minőségű TV-re van szükséged, amelynek nincsenek extra funkciói. A kivételesen dinamikus mozgókép-élményt az Active Motion technológia biztosítja. Az SRS TruSurround technológiának köszönhetően a Sharp tévék természetes és gazdag hangzást kínálnak. Ráadásul, ha elszalasztottad volna kedvenc műsorodat, a Timeshift funkció segítségével visszanézheted azt.

Sharp LED televíziók
Sharp Aquos Smart TV

Sharp Smart TV

A Sharp Smart TV készülékei az eredeti AQUOS NET + rendszert kínálják. Ennek köszönhetően weboldalakat látogathatsz, filmeket tekinthetsz meg a Netflix-en, YouTube-videókat nézhetsz, fényképeket jeleníthetsz meg a Picasa segítségével, vagy akár olyan játékokat is játszhatsz, mint a blackjack vagy a sudoku. A Sharp Aquos tévék gyors, felhasználóbarát és egyszerű rendszert kínálnak. A legtöbb modell új típusú, DVB-T2 tunerrel is rendelkezik a földi műsorszórás vételéhez.

Paraméterek módosítása
17 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05