Oldal frissítése

SHARP LC 40FG5242

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SHARP LC 40FG5242

Gyere, helyezkedj el kényelmesen a kanapén, és élvezd a kedvenc filmed nyújtotta nagyszerű családi szórakozást! A 102 cm-es Sharp LC 40FG5242 LED TV ideális megoldást jelent a közepes méretű helyiségek számára. A LED technológia jobb képminőséget, valamint 200Hz-es képfeldolgozási frekvenciát biztosít a gyönyörűen tiszta kép érdekében. A TV-nézőket nem csak a minőségi kép, hanem az A+ energiaosztály által garantált takarékosság is elbűvöli majd.

Az új Sharp LC-40FG5242 legfontosabb jellemzői

  • Smart Full HD TV 40"-es képátlóval
  • Fogadás DVB-T2 / S2 / C tunerrel 265 / HEVC
  • Az Active Motion 200 a gyönyörűen tiszta és akadásmentes képhez
  • ACE PRO - továbbfejlesztett képfeldolgozás
  • Harman Kardon csúcskategóriás hangrendszer (20 W)
  • Miracast Tükrözés és Netflix támogatás
  • Energiatakarékos A + osztály
  • Rengeteg csatlakoztatási lehetőség

A nagyszerű Full HD kép nagyszerű hangzást igényel

Akár akciófilmet, akár sportműsort nézel, a vele járó élvezetet semmi sem ronthatja el jobban, mint a szaggatott kép. Az Active Motion technológiának köszönhetően azonban a dinamikus kép gyönyörűen sima és szaggatásmentes. A nagyszerű képminőség nagyszerű hangzást igényel, ezért a Sharp LC-40FG5242 egy pár 20W-os hangszóróval lett felszerelve. A Harman Kardon hangrendszer hihetetlen hangminőséget garantál, amely csúcskategóriás élményt varázsol a nappalidba, mintha csak a moziban lennél.

Alkalmazások és szórakozás a Sharp képernyőjén

Az AQUOS NET+ technológia ajtót nyit a világ azon alkalmazásaira és internetes szolgáltatásaira, amelyek a Sharp LC-40FG5242-n keresztül is elérhetők. Számos applikáció vár kipróbálásra. Emellett lehetőség van arra is, hogy az alkalmazást az okoskészülékeden keresztül használd. Ezzel a TV-vel számtalan órányi szórakozás vár rád! A Netflix a világhírű filmek és sorozatok gazdag tárházát vonultatja fel.

Televízió, amelyhez antenna, műhold és kábel is jár

A Sharp LC 40FG5242-höz egy DVB-C kábelhez való tripla digitális tuner, valamint egy továbbfejlesztett HEVC / H.265 kódolású, digitális DVB-T2 is jár, amely az antennás sugárzás alapja. Nem hiányozhat a DVB-S2 támogatásban sem, amely a műholdas műsorok fogadásért felel. A CI+ slot egy fizető kártya számára alkalmas nyílás, amely lehetővé teszi a kábel TV-s szórakozást.

Zökkenőmentes csatlakoztatás számos eszközhöz

A Sharp LC 40FG5242 többféle eszközhöz történő csatlakoztatásáról a hátoldalon található hármas HDMI kábel gondoskodik. Ennek köszönhetően minden probléma nélkül csatlakoztathatsz a készülékhez lejátszókat, konzolokat vagy műholdvevőket. Ha nem találod a kedvenc műsorodat, akkor egyszerűen töltsd fel azt. Mivel a nagyméretű videokazetták ideje már lejárt, csak dugd be a pendrive-odat a két USB valamelyikébe. Ezek az USB portok nagyszerű segítséget nyújtanak fényképek nézegetése vagy zenelejátszás esetén is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 92,1 cm
Magasság 57,6 cm
Mélység 19,9 cm
Magasság talp nélkül 54,5 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 10,8 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WSA307h
Termékszám:  LC 40FG5242
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05