Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ETA robotporszívók

ETA robotporszívók

ETA robotporszívók

Az ETA robotporszívók könnyedén gondoskodnak az otthon tisztaságáról. Ugyanakkor vigyáznak az egészségre és időt takarítanak meg azáltal, hogy a környezetedet tisztán, szennyeződés- és pormentesen tartják. Modern technológiákkal és okos funkciókkal vannak felszerelve, mint például a késleltetett indítás funkció vagy az ütközésgátló rendszer, amely gondoskodik a porszívó zökkenőmentes mozgásáról a helyiségben. Az ETA robotporszívó kiemelkedő a karcsú kialakításával, a térben való lézeres navigációval, az optimális tisztítási útvonalat biztosító úgynevezett virtuális fallal vagy a készülék és a telefonon található alkalmazás összekapcsolásának lehetőségével egyaránt.

ETA robotporszívók

Melyik ETA robotporszívót válasszuk?

Szeretnél egyszerre porszívózni és felmosni? Akkor válaszd a felmosóval ellátott ETA robotporszívót. A szőnyegkefével ellátott készülék ideális minden típusú padló tisztítására. A háziállatok szőrének hatékony összegyűjtéséhez pedig válassz állatszőrre alkalmas robotporszívót. Az egyedi jellemzőkkel rendelkező modellek különleges figyelmet érdemelnek. Az ETA Master robotporszívó porszívózik, felmos és UV-lámpával fertőtleníti a padlót. Emellett hangutasítással is vezérelhető, illetve akár öt tisztítási térképet is képes eltárolni. A hangutasítás és a térkép funkció az ETA Navaggio és az ETA Navaggio Profi készülékekben is megtalálható. A tisztítási módok széles skálájával rendelkeznek, mint például a felmosás, a helyi tisztítás vagy a falak mentén történő tisztítás. Az eddigi legérdekesebb modell pedig az ETA Twins az okos állomással kombinálva, amely egyszerre tölti a porszívót és üríti a portartályát.

Paraméterek módosítása
23 termék
ETA Közepes kefe 624000190 - Porszívó tartozék
ETA Közepes kefe 624000190
3 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Porszívó tartozék -

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10