Oldal frissítése

ETA robotporszívók

ETA robotporszívók

ETA robotporszívók

Az ETA robotporszívók könnyedén gondoskodnak az otthon tisztaságáról. Ugyanakkor vigyáznak az egészségre és időt takarítanak meg azáltal, hogy a környezetedet tisztán, szennyeződés- és pormentesen tartják. Modern technológiákkal és okos funkciókkal vannak felszerelve, mint például a késleltetett indítás funkció vagy az ütközésgátló rendszer, amely gondoskodik a porszívó zökkenőmentes mozgásáról a helyiségben. Az ETA robotporszívó kiemelkedő a karcsú kialakításával, a térben való lézeres navigációval, az optimális tisztítási útvonalat biztosító úgynevezett virtuális fallal vagy a készülék és a telefonon található alkalmazás összekapcsolásának lehetőségével egyaránt.

ETA robotporszívók

Melyik ETA robotporszívót válasszuk?

Szeretnél egyszerre porszívózni és felmosni? Akkor válaszd a felmosóval ellátott ETA robotporszívót. A szőnyegkefével ellátott készülék ideális minden típusú padló tisztítására. A háziállatok szőrének hatékony összegyűjtéséhez pedig válassz állatszőrre alkalmas robotporszívót. Az egyedi jellemzőkkel rendelkező modellek különleges figyelmet érdemelnek. Az ETA Master robotporszívó porszívózik, felmos és UV-lámpával fertőtleníti a padlót. Emellett hangutasítással is vezérelhető, illetve akár öt tisztítási térképet is képes eltárolni. A hangutasítás és a térkép funkció az ETA Navaggio és az ETA Navaggio Profi készülékekben is megtalálható. A tisztítási módok széles skálájával rendelkeznek, mint például a felmosás, a helyi tisztítás vagy a falak mentén történő tisztítás. Az eddigi legérdekesebb modell pedig az ETA Twins az okos állomással kombinálva, amely egyszerre tölti a porszívót és üríti a portartályát.

Paraméterek módosítása
30 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15