Oldal frissítése

49" Philips 49PUS6162

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Philips 49PUS6162


A Philips 49PUS6162 nem csupán egy hagyományos 4K Ultra HD TV, hiszen számos fejlett funkciót és a legújabb technológiát kínálja. Rendkívüli funkcionalitást, eleganciát és intelligens kapcsolatot biztosít. Igazán vékony kialakítással és kifinomult fekete formatervezéssel büszkélkedhet, hogy minden nappalival tökéletesen harmonizáljon.


A Philips 49PUS6162 TV legfontosabb jellemzői

  • Smart TV intelligens funkciókkal
  • Micro Dimming - Intelligens fényerő
  • 4K Ultra HD felbontás - borotvaéles kép
  • Philips Sound Processing - Erőteljes hangfeldolgozás
  • A HDR Plus támogatása
  • DVB T / C / T2 / T2-HD / S / S2 tuner
  • H.265 / HEVC támogatás

A lehető legjobb felbontás

A 4K Ultra HD panel 4x-es felbontással rendelkezik a hagyományos Full HD panelhez képest. A több, mint 8 millió képpont az egyedülálló Ultra Resolution Upscaling technológiával kombinálva kiváló képminőséget nyújt az eredeti forrástól függetlenül. A Philips 49PUS6162 TV nagyobb képélességet, jobb mélységmegjelenítést és kontrasztot, folyamatos, természetes mozgást és részletgazdagságot garantál egyetlen hiba jelenléte nélkül.


Intelligens fényerő

A Micro Dimming valós idejű elemzést végez a Philips 49PUS6162 képén 6 400 különböző zónában. Ennek alapján elemzi a háttérvilágítás intenzitását. Az eredmény hangsúlyos kontraszt, képélesség és kiváló képminőség. 


HDR Plus

A High Dynamic Range Plus egy új videószabvány, amelyet a filmrajongók biztosan nagyra becsülnek majd. Ezáltal az otthoni szórakoztatás fogalmát újradefiniálhatjuk - ennek a szabványnak köszönhetően olyan páratlan fényerőben, gazdag kontrasztban és csodásan élénk színekben lehet részed, amelyeket eddig még soha nem láttál a TV képernyőn. Már nem kell moziba menni a prémium minőségű képvilág élményéért, hiszen a Philips 49PUS6162 TV otthonod kényelméből is elérhető. 


Smart TV: Fedezz fel egy teljesen új világot

Fedezd fel az intelligens televízió nyújtotta élményeket a Philips 49PUS6162 TV által, amelyeket a hagyományos televíziókkal nem tapasztalhatsz meg. Filmeket, videókat vagy játékokat tölthetsz le ideiglenesen az online videotárakból. Nézd meg a kedvenc TV-csatornáid adását a Catch-Up segítségével, és élvezd az online alkalmazások széles választékát az intelligens TV-vel.


Pixel Plus Ultra HD

Tapasztald meg a Pixel Plus Ultra HD 4K technológiát a Philips által, amely optimalizálja a képminőséget, így egyenletes, folyamatos mozgást jelenít meg hihetetlen részletességgel és színmélységben.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 110,66 cm
Magasság 70,44 cm
Mélység 26,28 cm
Magasság talp nélkül 64,08 cm
Mélység talp nélkül 8,32 cm
Tömeg 15,15 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC388t1
Termékszám:  49PUS6162/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05