Oldal frissítése

Netatmo

Netatmo okosotthon

Netatmo

A francia Netatmo cég az okos elektronikára specializálódott. Eszközeit elsősorban lakóépületekben és otthonokban használják. Ezek közé tartoznak a számos érzékelővel ellátott okos időjárás-állomások, a fűtésszabályozásra szolgáló okos termosztátok és -fejek, valamint az épületek biztonságát szolgáló okos kamerák. A legtöbb Netatmo termék képes együttműködni a SmartHome rendszerekkel, és kompatibilis mind az Android, mind az iOS mobil operációs rendszerrel.

Netatmo városi időjárás-állomás

Netatmo időjárás-állomás az időjárás tökéletes áttekintéséhez

Az okos időjárás-állomások, mint például a Netatmo Urban Weather Station, vezeték nélküli belső és külső érzékelőkkel pontosan mérik a hőmérsékletet, a légnyomást, a csapadékot, a helyiségben lévő CO2-t és még sok mást. Minden mért adatot továbbítanak egy szerverre, ahol azok egy alkalmazáson keresztül megtekinthetők PC-n, táblagépen vagy telefonon. Az alkalmazás lehetővé teszi továbbá a riasztások széles körének beállítását és a környéken található más Netatmo időjárás-állomások megosztott adatainak használatát is.

Az okos Netatmo termosztátok hatékonyabbá teszik a fűtést

A Netatmo okos termosztátokkal egyszerűen vezérelheti gáz-, elektromos és szilárd tüzelésű kazánját. A Netatmo radiátorszelepek az egyes fűtőelemek vezeték nélküli vezérlésére szolgálnak. Állíts be profilokat a különböző napi rutinokhoz, és takarítsd meg akár a fűtési költségek egyharmadát. Mindez tökéletesen intuitív. A fűtést Android vagy iOS okostelefonon keresztül vezérelheted (Apple HomeKit).

Netatmo radiátorszelepek
Netatmo Presence

Netatmo intelligens kamerák - maradj képben

Tedd biztonságossá otthonodat egy Netatmo okos kamerával. A Netatmo Presence kamera tökéletes kültéri használatra, a Netatmo Welcome pedig beltéri használatra készült. Mindkét kamera rendelkezik arcfelismeréssel, memóriakártyás rögzítéssel és WiFi-kapcsolattal csatlakozik egy szerverhez. A mobilalkalmazásnak köszönhetően valós időben, tökéletes áttekintést kaphatsz arról, hogy mi történik a kamera látómezejében. A magasabb szintű biztonság érdekében további Netatmo Tags rezgésérzékelők is kaphatók.

Netatmo Smart Home - ennél egyszerűbb már nem is lehetne

A Netatmo termékek csatlakoztathatók a SmartHome rendszerekhez. Segítségükkel bárhonnan könnyedén vezérelheted az eszközeidet a fűtéstől, a világítástól és az öntözéstől kezdve az otthoni telefon- és kamerarendszerig. A cél a lakókomfort növelése és az egész háztartás energiafogyasztásának csökkentése. Az összes Netatmo elem vezérlése intuitív és mindenekelőtt egységes. A kommunikációhoz az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, a Google Assist és más intelligens platformokat használja.

Smarthome Netatmo
Paraméterek módosítása
44 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20