Oldal frissítése

Netatmo Beltéri kiegészítő modul

4,7 87 értékelés
32 690 Ft

Netatmo Beltéri kiegészítő modul

Netatmo Additional Indoor Module
 

Kiegészítő beltéri modul

A Netatmo kiegészítő beltéri modulja lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy más helyiségekben is ellenőrizhesse a hőmérséklet, levegő minőségét, mint ahol a Netatmo fő belső modulja van elhelyezve.


Teljes felügyelet

A kiegészítő beltéri modul figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat és a CO2-szintet. A mért adatokat átküldi rádiójeleken keresztül a Netatmo fő időjárásállomásnak, amelyen leolvashatja a méréseket egy intuitív, könnyen olvasható felület segítségével.

Netatmo Additional Indoor Module
 

Netatmo Additional Indoor Module
 

Áttekintés és előrejelzés grafikonok segítségével

A Netatmo otthoni időjárásállomás intelligens funkciókkal bír és minden időjárási körülményt rögzít a szinoptikus térképeken, grafikonok segítségével, amely segíti felhasználóit tevékenységeik könnyed megszervezésében akár hét nappal előre is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Mérési értékek Levegőminőség, Hőmérséklet, Nedvességtartalom, CO2, Zajszint

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése Asztalra

Akkumulátor

Elem típusa AAA
Elemek száma 4 db
Kód:  NET001a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NIM01-WW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10