Oldal frissítése

Netatmo Smart Door Lock

Netatmo Smart Door Lock

A Netatmo intelligens ajtózár biztosítja otthonodnak a lehető legnagyobb védelmet. Használj speciális kulcsot vagy Netatmo Security szolgáltatást a bejárati ajtó kinyitásához vagy rögzítéséhez, és az alkalmazáson keresztül könnyen bezárhatod az intelligens kulcs elvesztés esetén. Az a képesség, hogy bárkinek bármikor meghívást küldhetsz, lehetővé teszi a leendő vendégek és más családtagok számára a házba való belépést, még akkor is, ha még nem vagy otthon. A Netatmo zárnak számos biztonsági tanúsítványa van, így ellenáll mind a számítógépes, mind a fizikai támadásoknak. A zárolási alkalmazásban Bluetooth és intelligens kulcsok segítségével kommunikálhat az NFC technológia segítségével.

A Netatmo intelligens ajtózár főbb jellemzői

  • A Netatmo zár könnyen felszerelhető a zárhenger mögött
  • Lehetőség van a zár használatára az alkalmazáson keresztül vagy gombok használatával
  • Az alkalmazásból érkező meghívások feloldják a vendégek számára a zárat
  • A kulcsfontosságú adatok zárolásban történő tárolása megóvja az adataidat
  • A gombok konfigurálhatók több Netatmo zár használatához
  • Az Apple HomeKit-rel való kompatibilitás kibővíti az otthoni beállításokat
  • A biztonsági tanúsítványok garantálják otthonod megbízható védelmét

Új biztonsági lehetőségek

A Netatmo számos biztonsági tanúsítványt kapott, amelyek bizonyítják a fizikai és számítógépes támadásokkal szembeni ellenállást. Az intelligens kulcs NFC-n keresztül kommunikál a zárral, és minden engedélyt és hitelesítő adatot közvetlenül a zárban tárolnak. Ha elveszítesz egy kulcsot, egyetlen kattintással megakadályozhatod, hogy a kulcs hozzáférjen a zárhoz az alkalmazásban. A Netatmo vibrációs detektorral is javította otthonod védelmét, amelyet ezután rögzít a zár használatának előzményeiben. Tehát ha valaki megpróbál bejutni a házba, megtudhatod az alkalmazáson keresztül.

A Netatmo zár kétéves tartóssága

A Netatmo zár kétéves elemeket tartalmaz. Ha a kapacitás alacsony, a zár hangjelzéssel figyelmeztet az akkumulátor merülésére, és az alkalmazásban, ha van felhatalmazott személy a telefon közelében. Teljes lemerülés esetén használhatod a microUSB kapcsolatot.


Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth
Kód:  NET013
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20