Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TV tuneres monitorok

A monitor TV univerzális eszköz, amelynek segítségével televíziós közvetítéseket nézhetünk a beépített TV tunernek hála, de ugyanúgy használhatjuk megjelenítőnek a számítógépünk számára. A TV monitorok általában jobb minőségű beépített hangfalakkal vannak ellátva, némely modellhez távirányító is tartozik. A megfelelő monitor TV kiválasztása érdekében segíteni tudunk.

Folytatás
Paraméterek módosítása
12 termék

TV tuneres monitorok

A globális streamer szolgáltatók világában még mindig van létjogosultsága a földfelszíni műsorszórásnak és egy jól felszerelt monitor TV nem csak az ehhez szükséges DVB-T2, hanem műholdas (DVB-S) és kábeltelevíziós (DVB-C) tunerrel is szolgálhat.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20