Oldal frissítése

Honor mobiltelefonok

Honor telefonok

HONOR - feszegeti a határokat

A HONOR az új technológiák szenvedélyes úttörője. Stabil alapokon álló fejlesztőközpontokkal rendelkezik, és az okostelefonok és más okos eszközök széles portfólióját fejleszti. Minden HONOR telefon szigorú minőségellenőrzési folyamaton és több mint 400 vizsgálaton megy keresztül. Több mint 20 globális tanúsítási szabványnak kell megfelelnie, mielőtt forgalomba kerül. A telefonok mellett a gyártó azonban ultrabookokkal, fülhallgatókkal, valamint okosórákkal is büszkélkedhet. Fedezd fel a HONOR termékek erejét, precizitását és mesteri kivitelezését.

Honor telefon - Honor 50

HONOR 50 telefon: a szép külső nagyszerű felszereltséget rejt

Többé nem lesz szükséged DSLR fényképezőgépre. A tökéletes kialakítású HONOR 50 erőteljes funkciókkal rendelkezik a videók és profi minőségű fényképek készítéséhez. Olyan funkciókat is élvezhetsz, mint a hátsó és az elülső kamerával egyidejűleg történő felvételkészítés, ahol egyszerre készíthetsz képet magadról a szelfikamerával és a környezetedről. Játszhatsz az okos "Kép a képben" móddal is, ahol egyszerűen hozzáadhatsz egy képet vagy videót az éppen felvételre kerülő videóhoz.

HONOR 50 Lite telefon: a legnagyobb kijelző

A HONOR 50 Lite a valaha volt legnagyobb képernyő-készülékház arányú mobiltelefon. Gyorstöltés technológiával is rendelkezik. 40%-ra mindössze 10 perc alatt, 100%-ra pedig kevesebb mint 40 perc alatt tölthető fel. Az 1/1,7"-es érzékelővel ellátott 64 Mpx-es fő kamera jelentősen javítja a felbontást és a kontrasztot, így még éjszaka is tiszta képeket készít. Örökíts meg még több részletet a 8 Mpx-es széleslátószögű kamerával, vagy készíts felvételt akár 4 cm távolságból a független makró kamerával. Mindezt és még többet megtehetsz a HONOR 50 Lite telefon segítségével.

Honor mobiltelefon - Honor 50 Lite
Honor MagicBook X 14 Ultrabook

HONOR MagicBook X 14: szuper erős ultrabook

Elegáns, ultravékony kialakítás, kis tömeg vagy nagyobb fokú védelem a szemfáradás ellen? A HONOR MagicBook X 14 mindezt egyesíti, így tökéletes partner a mindennapos munkához vagy egy online tanfolyamhoz. Ugyanazzal az USB-C kábellel tölthető, mint bármely más HONOR készülék, így könnyebben magaddal tudod vinni utazáshoz. A biztonságról is okosan gondoskodik: a MagicBook X 14 ultrabookot az ujjlenyomatoddal is bekapcsolhatod. Ezenkívül a billentyűzetbe rejtett felugró kamera csak akkor nyílik fel, amikor te szeretnéd.

HONOR Magic Earbuds 2 Lite: tökéletesen illeszkedő kialakítás

Olyan fülhallgatót keresel, amely valóban tökéletesen illeszkedik a füledbe, és nem nyom még akkor sem, ha egész nap viseled? Akkor a HONOR Magic Earbuds 2 Lite a megfelelő fülhallgató a számodra. Emellett az ergonomikus kialakításnak és az aktív zajszűrésnek köszönhetően zavartalan zenehallgatásban, podcastok, filmek és tévéműsorok hallgatásában lesz részed. A nagy akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően a HONOR fülhallgató akár 10 órányi folyamatos zenelejátszást is könnyedén kibír.

Honor Magic Earbuds 2 Lite fülhallgató
Paraméterek módosítása
75 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20