Oldal frissítése

Honor

Honor telefonok

Honor - járj egy lépéssel előrébb

A Honor márka sikeresen törekszik arra, hogy globális ikonná váljon. És minden egyes új termékével egyre közelebb kerül a céljához. Folyamatosan újít házon belüli fejlesztőközpontjában, hogy új funkciókkal és fejlett technológiai megoldásokkal lepjen meg, amelyekkel többet tehetsz és többet érhetsz el. A Honor minden pénztárcának megfelelő, kiváló minőségű okostelefonok, tabletek, laptopok és viselhető eszközök kínálatával lehetőséget ad arra, hogy innovatív, prémium és megbízható termékek portfóliójával önmagad jobb változatává válj.

Honor Magic5 Pro telefon

A Honor Magic5 Pro és Magic5 Lite mobilok lenyűgözően örökítik meg a varázslatos pillanatokat

Fotózz úgy, mint egy profi! A Honor okostelefonok egyik sztárja, a tökéletes fotók sötétben és szürkületben egyaránt lenyűgöznek, a gyors záridővel rendelkező kamera pedig gondoskodik arról, hogy ne maradj le egy nagyszerű pillanatról sem. A fényűző 6,81 hüvelykes LTPO ívelt kijelzője is lenyűgöző. Emellett megvédi a szemedet a káros kék fénytől. A könnyű Magic5 Pro változat kiváló minőségű kijelzőt és akár 3 napos akkumulátor-üzemidőt kínál egyetlen feltöltéssel. Emellett percek alatt újra üzemképes. A Magic5 Lite is elismerést érdemel a kamerájáért, az éles és élénk fotókért és a fergeteges Full HD videókért.

Élvezd a középkategóriát, úgy, mint még soha a Honor 90 és Honor 90 Lite készülékekkel

Az ideális középkategóriás okostelefon azok számára, akik kreatívan szeretnék megosztani a világukat. A Honor 90 Pro fotóssá tesz a 200 megapixeles kamerájával, amellyel még gyenge fényviszonyok között is könnyen varázsolhatsz részletes és tiszta képeket. Emellett számíthatsz az új Portré módra és a mesterséges intelligencia segítségével kiváló minőségű videók készítésére is. A Honor 90 Lite ezzel szemben egy sokoldalú készülék, amely nagyszerű kamerával, kiváló kijelzővel és számos okos funkcióval büszkélkedhet. A 100 megapixeles kamera vonzó tájképeket és részletekben gazdag, aprólékos felvételeket készít, a 6,7 hüvelykes, keret nélküli kijelző pedig támogatja a szemvédelmi funkciókat.

Honor 90 Lite telefon
Honor Pad X9 tablet

A munkához és a szabadidő eltöltéséhez a nagy teljesítményű Pad X9 lenyűgöző kijelzővel rendelkezik

A modern Honor Pad X9 csúcskategóriás kijelzővel és 6 hangszóróval könnyedén teszi lehetővé a tanulást és a szórakozást. Hosszú idő után is élvezetessé teszi az e-könyvek olvasását és a filmnézést, mivel kijelzője megvédi a szemet a negatív hatásoktól. A nagy felbontású kijelző minden színt és árnyalatot valósághűen jelenít meg, így 100%-os élményt nyújt. A zenehallgatás kellemes élmény a hangrendszernek köszönhetően, amely több irányba teríti a hangot, így térhatásúan és élénken hallhatod a hangokat. A tablet szinte feneketlen, és egyszerűen nem fog elfogyni a hely a fájljaid számára. Akár 26 880 fénykép, 10 752 dal vagy 430 HD-videó is elfér rajta.

Paraméterek módosítása
90 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05