Oldal frissítése

Lamax

LAMAX Electronics - minőség elfogadható áron

A LAMAX Electronics saját akciókamerák és autós kamerák értékesítésével kezdte pályafutását, de a portfólió hamarosan más hordozható elektronikai eszközökkel is bővült. A kínálatban stílusos vezeték nélküli hangszórók és kiváló bluetooth fejhallgatók is szerepelnek. A márka gyorsan népszerűvé vált, és ma már egész Európában kínálja termékeit. A LAMAX kamerák és egyéb termékek magas minőségét több szakmai magazin, például a CHIP, a Computer vagy a Stereo & Video számos díja igazolja. Más konkurens márkákkal ellentétben a LAMAX minden termékére 24 hónap garanciát vállal.

LAMAX fej- és fülhallgatók

LAMAX vezeték nélküli fülhallgatók

A LAMAX vezeték nélküli fülhallgató elegáns kialakításával és a kiváló minőségű alkatrészeknek köszönhetően tiszta, erős basszussal rendelkező hangzással nyűgöz le. A bluetooth vezeték nélküli technológia 15 méteres távolságig garantálja a kiváló jelet, az újratölthető akkumulátor pedig a kiválasztott modelleknél akár 50 órán át is üzemelteti a készüléket. A LAMAX bluetooth fejhallgató kényelmes over-ear és sportos in-ear változatban is kapható. A fejhallgató kiváló minőségű mikrofonnal szerelt, és egyes modellek aktív zajszűréssel vagy vezeték nélküli töltéssel is rendelkeznek.

LAMAX hangszórók

A LAMAX bluetooth hangszórók egyedi kialakítású, vezeték nélküli csatlakoztathatósággal rendelkező hordozható eszközök. A kivételes minőséget a nagy teljesítményű tiszta hangzás és a markáns basszusvonalak garantálják. Egyes LAMAX hangszórók digitális tuneren keresztül FM rádióhallgatásra is lehetőséget kínálnak. A kiválasztott modellek akkumulátorai 24 órán át üzemeltetik az eszközt, és egyesek akár 500 W-os teljesítménnyel is büszkélkedhetnek.


LAMAX hangfalak
LAMAX akciókamera

LAMAX akciókamerák

A LAMAX akciókamerák kiváló képminőséget kínálnak akár 4K felbontásig is. A LAMAX akciókamera olyan funkciókat kínál, mint a NightPhoto az éjszakai fényképezéshez vagy a 240fps felvételkészítés, ami jól jön a lassított felvételek rögzítése során. Vízálló házzal és minőségi kivitelezéssel ellenáll az esőnek is. A LAMAX akciókamera az alapcsomagban minden szükséges tartozékkal rendelkezik, beleértve a távirányítót és a különböző szárazföldi és vízi rögzítőket.

Megbízható LAMAX autós kamerák

A LAMAX autós kamerák éjszaka is képesek felvételt rögzíteni, és akár 4K felbontásban is tudják tárolni az úton történt eseményeket. A rögzítés folyamatos, a legrégebbi felvételeket automatikusan felülírják az újabbak. A LAMAX dashcam így egy autóbaleset esetén segít bizonyítani az ártatlanságodat, mivel a felvételek bizonyítékként felhasználhatók mind a biztosító, mind a rendőrség számára. A fejlettebb LAMAX dashcam radarérzékelővel, hangvezérléssel, hátsó kamerával és asszisztens rendszerekkel is rendelkezik.


LAMAX autós kamera (dashcam)
Paraméterek módosítása
127 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05