Oldal frissítése

LAMAX InstaKid1 Blue

5 14 értékelés
21 690 Ft

LAMAX InstaKid1 Blue

A LAMAX InstaKid1 fotóst csinál a gyerekekből

Szeretnéd bevezetni gyermekeidet a fotózás rejtelmeibe, és olyan fényképezőgépet beszerezni nekik, amellyel megörökíthetik a barátokkal vagy a családdal töltött hétköznapi és rendkívüli pillanatokat? A LAMAX InstaKid1 azonnal kinyomtatja gyermeked alkotásait, de szükséged lesz egy tekercs hőpapírra a belsejében. A gyermek fényképezőgép nagyméretű színes kijelzővel rendelkezik, amelyen a teljes kompozíciót megtekintheted. A beépített keretek, filterek és effektek széles skálája használható eredeti fényképek készítéséhez. A LAMAX InstaKid1 fényképezőgép beépített vakuval rendelkezik, így a gyerekek gyenge fényviszonyok mellett is készíthetnek fényképeket. A fotókat azonban nem kell közvetlenül kinyomtatni, egy microSD kártyán tárolhatók. A LAMAX InstaKid1 fényképezőgép videófelvételek készítésére is alkalmas. Ha a gyerekek unatkoznak, és el akarják ütni az időt, játszhatnak a négy játék egyikével. A kamera vezérlése a magyar menünyelvezetnek köszönhetően gyerekjáték.

A LAMAX InstaKid1 segítségével a gyerekek videókat is készíthetnek

Készíts vicces képeket a bandával, és pillanatok alatt kinyomtathatod őket, és élvezheted a szürkeárnyalatos fotókat! A megfelelő fotónyomtatáshoz egy tekercs hőpapírra (2 db mellékelve) van szükség. Egy tekercsből 80 klassz fotót nyomtathatsz. A fényképek akár 8 Mpx-es felbontású microSD kártyán is tárolhatók. A LAMAX InstaKid1 gyermek fényképezőgép képes videót is rögzíteni, amelyet a kártyára valódi 720p vagy interpolált 1080p felbontásban ment.

Végtelen szórakozás a gyerekek számára

A gyerekek garantáltan élvezni fogják a felvételek készítését, amelyek azonnal láthatók a 2,4"-es színes kijelzőn. A gyerekek 18 kerettel, 5 színszűrővel és 8 effekttel dobhatják fel az összes fényképüket. A LAMAX InstaKid1 fényképezőgép előlapján egy vaku található, amely segít a gyerekeknek minőségi fényképeket készíteni még gyenge fényviszonyok között is. A készülék az előlapon található apró tükörnek köszönhetően szórakoztató szelfik készítésére is használható. Ha a gyerekek unatkoznak, akkor játszhatnak a négy játék egyikével, köztük a legendás kígyóval.

LAMAX InstaKid1 teljes felszereltséggel

A gyerekek azonnal használatba vehetik a LAMAX InstaKid1 fényképezőgépet, amint kicsomagolták. A csomag tartalmaz 2 tekercs hőpapírt és 1 tekercs öntapadós hőpapírt stílusos matricák készítéséhez. A praktikus nyakpánt segítségével a gyerekek a LAMAX InstaKid1 fényképezőgépet a nyakukba akaszthatják, és mindenhová magukkal vihetik. Te és a gyermekeid értékelni fogják, hogy a gyermek fényképezőgép teljesen magyar nyelvű. A beépített MP3-lejátszó funkciók képesek zenét lejátszani microSD kártyákról. Ezek maximális kapacitása 32 GB, és fényképek és videók tárolására is szolgálnak.

A LAMAX InstaKid1 Blue gyermek fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • A fényképezőgép képes azonnal kinyomtatni a fényképeket hőpapírra
  • 8 MP felbontású fényképek
  • 2,4"-es IPS kijelző mutatja az aktuális kompozíciót
  • Fotószerkesztés 18 kerettel, 8 effektussal és 5 filterrel
  • Az elülső kamera tükörrel rendelkezik a szelfikhez, és egy vakuval gyenge fényviszonyok esetére
  • Szürkeárnyalatos nyomtatás
  • Hurok a nyakba akasztáshoz
  • A LAMAX InstaKid1 videót is rögzít, amelyet 720p (valós) és 1080p (interpolált) felbontásban tárol a kártyán
  • Akár 32 GB-os microSD kártyák támogatása
  • Beépített MP3-lejátszó
  • A gyerekek akár 4 játékot is játszhatnak a kamerán, beleértve a kígyót is
  • Kék szín

Csomag tartalma:1× fényképezőgép, 2× tekercs hőpapír, 1× tekercs öntapadós hőpapír, 1× USB-C töltőkábel, 1× pánt, 1× használati utasítás, 1× biztonsági utasítások

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Instant

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Optikai zoom 0 ×
Bajonett Bajonett nélkül

Kijelző

Kijelző mérete 2,4 " (6,1 cm)
Kijelző funkciók Fix, Live View

Memória és mentés

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 800 mAh

Szín

Szín Kék

Bemenetek és kimenetek

Támogatja a közvetlen nyomtatást DPOF (Digital Print Order format)
Kód:  HRAls4283
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594175359503
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15