Oldal frissítése

LAMAX X7.2

4,2 21 értékelés

LAMAX X7.2

Élmények gyűjtése 4K-ban

Olyan eseményeket élsz át, amelyeket okostelefonod nem tud megfelelő minőségben rögzíteni? Az adrenalindús élményekhez készítettük el a LAMAX X7.2 outdoor kamerát. Elképesztő 4K felbontással rendelkezik, amely készen áll arra, hogy akár egy egzotikus nyaralásról is verhetetlen vlogot készíts. A maximális stabilizálás minden pillanatban élesen tartja a képeket, így a felvételek verhetetlenek lesznek. A vízisportok szerelmesei számára lehetőség van víz alatti felvételek készítésére is.

Felvétel bárhol a LAMAX X7.2-vel

Gyakran síelsz vagy snowboardozol? Vagy a nyári extrém sportokat űzöd? A LAMAX X7.2 mindent megtehet veled együtt. Kész 4K felbontással rendelkezik 30 képkocka/másodperc sebességgel, így tökéletes részletességű és minőségű videót kapsz. A LAMAX X7.2 outdoor kamera kétszeres kicsinyítési lehetőséggel rendelkezik, sőt HD felbontásnál ez akár négyszeres is lehet, így a lassított felvételeket 100%-os zökkenőmentes rögzítéssel élheted át.

A LAMAX X7.2 outdoor kamerával készített felvételek mindig élesek lesznek

A felvételek kiváló élessége érdekében a LAMAX X7.2 kamerát a legfejlettebb MAXSMOOTH stabilizátorral egészítették ki, hogy még a legrázósabb felvételek is élesek maradjanak. Akár biciklizel, akár a hóban téblábolsz a gyerekekkel, vagy adrenalinlöketet kapsz a gördeszkaparkban, mindig tiszta, stabilizált felvételeket készíthetsz, amelyeket az egész világ irigyelni fog. Minden, amit felveszel, könnyen lejátszható a 2"-os érintőképernyőn, üzemmód- és funkcióváltással. A beépített Wi-Fi segítségével azonnal közzéteheted felvételeidet a közösségi hálózatokon.

A LAMAX X7.2 számos tartozékkal büszkélkedhet

A LAMAX X7.2 egy nagyszerű outdoor kamera. Képességeit azonban a csomagban kapott kiegészítőkkel tudod a lehető legjobban kihasználni, amelyekből tényleg sok van. Rendelkezésedre áll egy csatlakozó egy külső mikrofon számára, így torzítás nélkül felveheted az összes környezeti hangot, és a hangod mindig hallható lesz. Természetesen egy teljes tartószerkezetet is tartalmaz, hogy egyedi felvételeket készíthess. Végül, de nem utolsósorban, örülni fogsz az vízálló búvártáskának is, így semmi sem áll a tevékenységeid filmezésének útjába.

LAMAX X7.2

Hátsó 2"-os kijelző

A LAMAX X7.2 egy 2"-os hátsó képernyővel rendelkezik a beállítások megtekintéséhez és módosításához.


MAXSMOOTH stabilizálás

Éles és stabil képek a LAMAX X7.2outdoor kamerával minden tevékenységben, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet végzel. A MAXSMOOTH maximális stabilizálás téged is le fog nyűgözni.


LAMAX X7.2


LAMAX X7.2

Kompromisszummentes 4K videó

A LAMAX X7.2 kamerával másodpercenként 30 képkocka sebességgel készíthetsz felvételeket, és kiváló minőségű 4K videót kaphatsz. A nagy felbontás lehetővé teszi, hogy függőleges nézetben dolgozz a videóval.


Külső mikrofon opció

A LAMAX X7.2 kész porttal rendelkezik egy külső mikrofon számára, ami nagyszerű hangzást biztosít vlogolás közben. A távirányítóval együtt vásárolható meg.

LAMAX X7.2


LAMAX X7.2

Vízálló 40 m-ig

Mindig is szeretted volna felfedezni a víz alatti világot? Csak csomagold be a LAMAX X7.2 outdoor kamerát a csomagban található vízálló búvártokba, és merülj le akár 40 méteres mélységig. A kamera egy speciális búvárkodási móddal is büszkélkedhet.


Wi-Fi átvitel

A LAMAX X7.2 beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így a videókat és fényképeket közvetlenül a telefonodra töltheted le. Csak párosítsd őket össze, majd oszd meg tapasztalataidat az interneten.

LAMAX X7.2


LAMAX X7.2

A LAMAX X7.2 akár két órát is kibír egy töltéssel

Nem kell aggódnod az akkumulátor üzemideje miatt. Egyetlen feltöltéssel a LAMAX X7.2 két órán át képes Full HD videót rögzíteni.


16 MP-es fotók

A LAMAX X7.2 akár 16 MP felbontású fotókkal örökíti meg a pillanatokat.

LAMAX X7.2


LAMAX X7.2

Kártyatámogatás 128 GB-ig

Nincs elég hely a fényképek vagy videók számára? Nem számít, hogy a LAMAX X7.2 outdoor kamera kompatibilis akár 128 GB-os Micro SD-kártyákkal.


Számos kiegészítő


A LAMAX X7.2 20 tartozékkal büszkélkedhet. Magán a kamerán, a mikrofonon, a távirányítón vagy a vízálló tokon kívül különböző tartóelemeket is kap a kamerához, így számos tevékenységhez használhatja, például sisakra vagy szelfibotra rögzítheted.

LAMAX X7.2


LAMAX X7.2

Készülj fel a kreativitásra



A LAMAX X7.2 outdoor kamera számos kreatív móddal rendelkezik, mint például time-lapse, gyorsított videó, hosszabb expozíció, lassított videó akár 8x. Mindezt megteheted mindenféle szakmai tapasztalat nélkül is.



LAMAX X7.2

LAMAX X7.2 outdoor kamera csomag tartalma


  • Vízálló ház - 40 m-ig használható
  • Vízálló ház nélkül használható keret
  • LAMAX X7.2 akciókamera
  • Csereklipsz a vízálló tokhoz
  • Akkumulátor
  • Öntapadós tartó 2× - sima felületekre (sisak, motorháztető) történő rögzítéshez
  • Gyors dugaszolás - a tartóba való gyors behelyezéshez
  • J-mount - a gyors bepattintás érdekében, emelkedéssel együtt
  • Rúdtartó - például a kormányra történő rögzítéshez
  • 3 tengelyes csatlakozó - bármilyen irányú felszereléshez
  • 3M matricák 2× - az öntapadós tartó újbóli rögzítéséhez
  • Állványadapter - a fényképezőgép állványhoz való csatlakoztatásához
  • Állványszűkítő - a kamera és a tartozékok összekapcsolásához
  • Micro USB kábel - a fényképezőgép töltéséhez
  • Védőtáska
  • Mikroszálas kendő - kijelzők és lencsék tisztításához
  • Utasítások és biztonsági utasítások

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Érzékelő felbontása 16 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Családi, Outdoor
Jellemzők Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Akkumulátorral működő

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás Ultra HD (3840 × 2160)
Videó-hangbeállítás Mono

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott video formátumok H.264

Kimenetek

Audio/Video micro HDMI, Külső mikrofon
Adat interfészek Wi-Fi

Méretek és tömeg

Tömeg 65 g
Szélesség 6 cm
Magasság 4,4 cm
Mélység 3,3 cm

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Típus Outdoor
Jellemzők Vízálló, Optikai képstabilizátor
Kód:  LMXc001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LMXX72

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20