Oldal frissítése

iRobot Roomba j7

2,0 5 értékelés
269 990 Ft

iRobot Roomba j7

A praktikus iRobot Robotporszívó megcsinálja helyetted a porszívózást, hogy több energiád maradjon. Az összes felületre nagyszerű választás. Padlótisztító funkciói: száraz tisztítás. Egyszerűen eltávolítja még a háziállatok szőrét is. A felület tiszta és baktériummentes lesz, amelyek amellett, hogy gyorsan szaporodnak, még károsak is az emberek egészségére. Az allergiás családok is keresik a minőségi szűrésnek köszönhetően. Nemcsak a funkciói kiválóak, hanem kiváló funkciókkal is megörvendeztet majd. Miután feltöltötte önmagát, az okos robotporszívó ismét nekiáll a takarításnak. Ez az okos robotporszívó lehetőséget kínál okostelefonhoz vagy tablethez való csatlakoztatásra, így a távolból is lehet vezérelni, valamint módosíthatsz a beállításokon akkor is, ha nem vagy otthon. Van rajta kamerás navigáció. Az okos kamera érzékeli a helyiségben lévő akadályokat, és precíz térképet készít, amelyet a memóriában tárol. Tehát arra is van lehetőséged, hogy csak egy adott helyiségben használd a porszívót.

Robotporszívó iRobot Roomba j7 Lifestyle
Robotporszívó iRobot Roomba j7 Jellemzők/technológia

A népszerű iRobot Roomba j7 robot porszívó fontosabb jellemzői

  • A népszerű iRobot robot porszívó minden padlótípuson megállja a helyét
  • Takarítás típusa: száraz tisztítás
  • Könnyedén elbánik a háziállatok szőrével is, és baktériummentes tisztított területet hagy maga után
  • Remek választás, ha a családban van olyan, aki allergiában szenved
  • Van rajta kamerás navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátor van benne, amely kapacitása 2210 mAh
  • 3 óra alatt töltődik fel teljes egészében és miután fel lett töltve 75 perc üzemidőt kínál
  • 0,4 l űrtartalmú portartállyal büszkélkedhet
  • A jelzőfény mutatja meg, ha a tartály ürítése szükséges
  • Lehetőség van arra, hogy csak bizonyos helyiségeket porszívózzon fel a készülék
  • Vezérlés: mobil alkalmazással
  • Kompatibilis: Wi-Fi
  • Nem fog a lépcsőn leesni és a bútoroknak sem megy neki, mivel van rajta a speciális érzékelő
  • Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget porszívóz
  • HEPA szűrő típusú szűrő került bele Minőségi
  • A bútorok nem rongálódnak meg, mert van rajta egy lökhárító
  • Az innovatív háromlépcsős tisztítórendszer automatikusan változik a futó tisztítási módtól függően
  • Érzékelőkkel érzékeli az erősen szennyezett területeket
  • 1,5 cm szintkülönbséggel képes megbirkózni
  • A tökéletes porszívózás érdekében oldalsó, forgó kefékkel rendelkezik
  • A LED-fény garantálja a sötétben való takarítást is

Csinálj mást, miközben a porszívó dolgozik - ezt kínálja az ismert iRobot készülék

A speciális kefék gondoskodnak a száraz tisztítás során a makulátlan tisztaságról. Pihenj, mialatt a porszívó gondoskodik a tisztaságról.

Robotporszívó iRobot Roomba j7 Csomag tartalma
Robotporszívó iRobot Roomba j7 ...

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

A jól kihasználható iRobot robot porszívó kombinálja a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással. Li-ion típusú akkumulátort kapott. A teljes feltöltést követően a működési ideje 75 perc. Abban az esetben, ha az akkumulátor közel van a lemerüléshez, a robot porszívó a közismert iRobot gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Semmivel sem szükséges törődnöd, a porszívó teljesen önállóan dolgozik. Az akkumulátor feltöltöttségéről a praktikus töltöttségi állapotjelző tájékoztat. A feltöltéshez szükséges idő: 3 óra. A mobilalkalmazáson keresztül könnyedén tudod kezelni, ahol a takarítási ütemterv mellett azt is beállíthatod, hogy mely területeket takarítsa ki a készülék. Működik a népszerű Wi-Fi technológiával. A precíz takarítás érdekében a robotporszívón az oldalsó, forgó kefével rendelkezik.

A praktikus iRobot robot porszívó szórakoztató funkcióival fog elkápráztatni

Az ismert iRobot robotporszívó olyan technológiát és funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a takarítást. Az okos feltérképezés funkcióval tárolhatod a helyiség térképét a memóriában, így a felhasználó szükség esetén csak egy vagy több kiválasztott helyiség takarítását indíthatja el. Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, amikor szőnyegre érkezik. Nagyra értékeled majd, hogy cseh nyelven szólal meg.

Robotporszívó iRobot Roomba j7 Oldalnézet
Robotporszívó iRobot Roomba j7 Oldalnézet

A robotporszívó használatakor a tisztítás közbeni biztonság garantált

A praktikus iRobot robot porszívó nagyon megbízható, mindig számíthatsz rá. Otthonod biztonságos kitakarítása érdekében a készülékre érzékelőket is szereltek, hogy megakadályozzák, hogy a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről a készülék leessen, illetve a bútorokba ütközzön. A robot porszívó nem hagyja félbe a takarítást. A feltöltést követően ott folytatódik porszívózás, ahol abbamaradt. Gubancolódást gátló funkcióval rendelkezik kábelek vagy szőnyegszegélyek védelmére. Érzékelőket kapott, amelyekkel beazonosítja a szennyezett területeket, hogy ezeken a helyeken aztán intenzívebben takarítson. Ezenkívül létrehozhatod a saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy adott órára, vagy beállíthatod a késleltetett takarítást. Az akadályok magabiztos kikerülése mellett strapabíró kerekeivel arra is képes, hogy áthaladjon a küszöbön és más akadályokon akár 1,5 cm magasságig.

Bízd rá magad a robot porszívóra a közismert iRobot gyártótól

Biztos lehetsz benne, hogy a robotporszívó nem fogja károsítani a bútorokat. Az ütközőnek köszönhetően a robotporszívó nem okoz sérülést. Integrált, háromlépcsős tisztítási mód, amely annak függvényében változik, hogy melyik tisztítási mód fut éppen. A fényjelzés tájékoztat arról, ha ki kell üríteni a porzsákot. A LED világítás lehetővé teszi a takarítást még sötétben is. A könnyedén leolvasható LED-kijelzőn jelennek meg a fontos információk. Természetesen, puhított kerekekkel rendelkezik, hogy ne károsítsa a padló felületét. Az ismert iRobot robotporszívó méretei 8,7 × 33,8 × 33,8 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó tömege 3 kg.

Robotporszívó iRobot Roomba j7 Oldalnézet
Robotporszívó iRobot Roomba j7 Alulnézet

A minőségi szűrőrendszer elengedhetetlen

HEPA szűrő típusú, kiváló minőség szűrőrendszert tartalmaz. A HEPA-szűrő gondoskodik a pollen, a poratka és az apróbb porszemek kiszűréséről, így ideális oda, ahol asztmás vagy allergiás van a családban. Javítja a lakásban a levegő minőségét.

Töltési mód:

töltő adapter és töltőállomás

Kefék:

oldal

További tartozékok:

szűrő

Motor típusa:

BLDC

Zajszintje:

59 dB

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz, Antibakteriális
Tisztítás típusa Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi
Tulajdonságok Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés, LED kijelző, LED világítás, Akadály észlelése, Három fokozatú tisztítórendszer, Puhított kerekek, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra
Működési idő 75 perc
Akkumulátor kapacitása 2 210 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás
Kefék Oldal
További kiegészítők Szűrő

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Zaj

Zajszint 59 dB

Méret & súly

Szélesség 33,8 cm
Magasság 8,7 cm
Mélység 33,8 cm
Tömeg 3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  IRORV248
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  j715840
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15