Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

iRobot

iRobot banner

iRobot: mindennapi takarítás fáradtság nélkül

Az iRobot Corporation társaságot 1990-ben jegyezte be Colin Angle, Helen Greiner a Dr. Rodney Brooks. Közösen szerették volna elérni, hogy a praktikus robotok a háztartások mindennapjainak részévé váljanak. Ma az iRobot már nemcsak a robotporszívók és padlótörlők fejlesztésével foglalkozik, hanem különféle terepkutatásra és mentési feladatok ellátására alkalmas berendezések fejlesztésével is.

A robot porszívók új generációi egyre népszerűbbek. Az iRobot® Roomba® robotporszívó 2002-es bevezetése óta az iRobot tovább fejleszti és fokozatosan új modellekkel bővíti kínálatát. A mai napig több mint 21 millió robotporszívót adtak el, így az iRobot a világ legnagyobb mennyiségben értékesített robotporszívója.

Az iRobot Roomba robotporszívó

Az iRobot® Roomba® robotporszívó

Az IRobot® Roomba® robotporszívó mindenféle padló és szőnyeg tisztítására alkalmas. Az iAdapt intelligens navigáció biztosítja számára a térben való tájékozódást. A rendkívül jól működő háromlépcsős tisztítórendszer eltávolítja a port és az összes hajat vagy állati szőrzetet. A hatékony szűrő az allergének és finom szennyeződések akár 99%-át is felfogja. Nem esnek le a lépcsőn és automatikusan feltöltik magukat. Az iRobot® Roomba® robotporszívók egyes típusai figyelmeztetnek arra, hogy tele van a portartályuk, vagy lehetővé teszik a takarítás időzítését olyan időpontra, amikor senki sem tartózkodik otthon. Az iRobot HOME alkalmazással okostelefonon keresztül is vezérelhetők. Lehetővé teszik a takarítás megtervezését és ellenőrzését, legyél éppen otthon, munkában vagy útközben. Az iRobot® Roomba® olyan porszívó, amely megváltoztatja az életed.

Az iRobot® Braava® padlótörlő robot

Az iRobot® Braava® multifunkcionális és rendkívül csendes padlótörlő robotot mindenféle kemény padló tisztításához készítették. A több tisztítási módnak köszönhetően a padlót nem csak felsöpri, hanem tökéletesen fel is törli. Attól függően, hogy söpörni vagy feltörölni akarod vele a padlót, különböző típusú tisztítópárnák állnak rendelkezésre. Az iRobot® Braava® padlótörlő robot önmaga képes kiválasztani a megfelelő tisztítási módot a tisztítópárna típusának megfelelően. A padlótörlőhöz kaphatóak eldobható tisztítópárnák, de újrafelhasználható, mosógépben moshatóak is. A Roomba® robotporszívóhoz hasonlóan az iRobot® Braava® is maga navigál a helyiségben, és ha nagyobb szennyeződést érzékel, akkor azt a területet alaposabban tisztítja meg.

iRobot Braava padlótörlő robot
iRobot Roomba iAdapt® navigációval

iAdapt® navigáció

Az iAdapt® navigáció az iRobot® robotporszívókat tíz érzékelő segítségével abszolút pontossággal irányítja, hogy függetlenül a helyiség bonyolultságától és a szobák számától tökéletesen kitakarítsák a felületet. A játszdi könnyedséggel kitakarítják a városi lakást és a nagy családi házat is. Ugyanakkor gond nélkül kikerülik a bútorokat és egyéb akadályokat. A takarítás után az iRobot® robotporszívó ugyanarra a helyre tér vissza, ahonnan elindult. Míg a Brava® padlótörlő robot a csúcstechnológiás az iAdapt 2.0® navigációt vizuális lokalizációval feljavítva dolgoznak, hogy az akár 185 m2-es teret az utolsó centiméterig ki tudják takarítani.

    iRobot és a szűk helyen való takarítás

    Az iRobot a Roomba® robotporszívókba és a Braava® padlótörlő robotokba érzékelőket épített be, amelyek képesek az olyan akadályok felderítésére, mint a lépcsők, a bútorok vagy a függönyök. Ezeknek köszönhetően érzékelik, hogy a lépcsőn vannak és megváltoztatják a tisztítás irányát. Abban az esetben, ha megközelítik azokat az akadályokat, amelyek akadályozzák őket a takarításban, lelassítva képesek hatékonyan megtisztítani a környéküket, ráadásul a bútorok alá is be tudnak menni.

    Robotický vysavač iRobot
      iRobot tartozékok

      iRobot tartozékok

      Az iRobot robotporszívó és padlótörlő tartozékai között elsősorban a csere-keféket, porszűrőket, akkumulátorokat vagy tisztítópárnákat találunk, amelyek nélkül a takarítás nem lehetséges. A kínálatban azonban olyan tartozékokat is találsz, mint például a távirányító vagy a virtuális fal. Ezzel megvédheted azokat a dolgokat, amelyeknél nem akarod, hogy a robotporszívóval érintkezésbe kerüljenek - például egy váza, egy tál víz és így tovább. A virtuális falat akkor is használhatod, ha csak egy bizonyos helyiséget akarsz kitakaríttatni.

      Paraméterek módosítása
      59 termék

      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

      Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

      További információ
      Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
      P-DC1-WEB20