Oldal frissítése

Vélemények: iRobot Roomba j7

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iRobot Roomba j7 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iRobot Roomba j7 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iRobot Roomba j7 megvásárlása után te is írsz értékelést.
iRobot Roomba j7 - Robotporszívó
iRobot Roomba j7
Szállításra kész > 5 db
269 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 05., változat: iRobot Roomba j7
Hitelesített vásárlás
térbeli tájékozódás
A terméket azzal a feltétellel vásároltuk meg, hogy elkerüljük az ürüléket, és hogy a gyártó garantálja a termék cseréjét. Bizonyítani kell azonban, hogy a *** *** volt (tehát amikor a padlót takarítod, mindenképpen kedved van mindent lefényképezni), és van még egy bökkenő, ahol a garancia csak fél évig érvényes! Ha ezt tudtam volna, soha nem vettem volna meg ezt a gépet.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Kadaňflag
Értékelve: 2022. 05. 12., változat: iRobot Roomba j7
Hitelesített vásárlás
Ára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05