Oldal frissítése

Hűtőszekrények

Egy új hűtőszekrény kiválasztását nem feltétlenül a design, hanem a különféle technikai sajátosságok, funkciók befolyásolhatják. Érdemes az olyan paraméterekre figyelni, mint a fogyasztás, a hasznos űrtartalom vagy a zajszint. Milyen típusú hűtőszekrényekkel találkozhatsz ebben a kategóriában? Olvass tovább, hogy segíthessünk megtalálni a számodra ideális hűtőgépet.

Folytatás
Paraméterek módosítása
467 termék

Hűtőszekrények

Kombinált hűtőszekrény kontra fagyasztó nélküli hűtő

Az ilyen háztartási készülékek leggyakoribb típusai a fagyasztós, vagyis kombinált hűtőszekrények . Egyesek számára azonban elegendő lehet a fagyasztó nélküli hűtőszekrény is, ahol a hűtőrész hasznos térfogata a mélyhűtő hiánya révén akár nagyobb is lehet.

  1. A kombinált hűtőszekrény azért praktikus, mert külön-külön térrel rendelkezik a hűtésre és a fagyasztásra. A hűtőrész kisebb térfogatú, a fagyasztó pedig általában a készülék alján vagy tetején helyezkedik el.
  2. A fagyasztó nélküli hűtőszekrény hűtőtere nagyobb kapacitású, és különösen alkalmas, ha már rendelkezel önálló fagyasztóval.

A side by side hűtő segít, ha egy átlagos kombinált hűtőszekrény már nem elég

Alig fér be a hűtőszekrénybe az élelmiszer a bevásárlás után? Akkor érdemes megfontolnod egy side by side hűtő beszerzését.

  • A kétajtós hűtőszekrények akár 6 ember számára elegendő élelmiszert is képesek tárolni.
  • Víz- és jégadagolóval nyeri el a felhasználók szívét, néha akár minibár résszel is büszkélkedhet.
  • Egyedi megjelenésének köszönhetően tökéletes része a modern konyhának.
  • A csúcsminőség és a technológiai felszereltség azonban jelentősen magasabb fogyasztásban és zajszintben mutatkozhat meg.

Mini hűtőszekrény – ideális megoldás egyedülállók és kisebb háztartások számára

A mini hűtőszekrények kevesebb helyet foglalnak, és akár minibárként is használhatók. Kiválóak kisebb háztartásokban, nyaralókban vagy kollégiumokban. A hordozható, abszorpciós hűtőszekrények pedig utazáshoz, kempingezéshez ajánlottak.

Egy kis hűtőszekrényre kisebb energiafogyasztás is jellemző a kisebb térfogat miatt. Bizonyos típusok beépített fagyasztószekrénnyel rendelkeznek, vagy lehetővé teszik az ajtó nyitási irányának megváltoztatását.

A hűtőszekrények energiaosztálya

Az egyre alaposabb tervezésnek köszönhetően a háztartási készülékek energiafogyasztása egyre kedvezőbb. Emiatt 2021-től új energiaosztályi besorolások lépnek életbe. Ha pl. korábban egy hűtőszekrény A+++ besorolású volt, akkor az új rendszerben ez „B” energiaosztályúként lesz feltüntetve.

Milyen szerepe van a hűtőszekrény márkáknak?

Az egyes gyártók különböző speciális funkciókkal látják el termékeiket, hogy minél érdekesebbé és vonzóbbá tegyék a vásárlók számára. Minden hűtőszekrény márkának megvannak a saját jellemzői és számos technológiát, illetve okos funkciót kínálnak. Melyik hűtőszekrény márkák tartoznak a legkeresettebbek közé?

Beko hűtőszekrények

A Beko hűtőszekrények megszabadítanak a leolvasztás fáradtságos kötelezettségétől. Erről a NeoFrost™ hűtőrendszer gondoskodik, amely megakadályozza az ételek kiszáradását is. A speciális EverFresh+® rekeszeknek köszönhetően mindig élvezheted a friss gyümölcsök és zöldségek ízét, ezért a Beko hűtőszekrények praktikus segítők az élelmiszerek tárolásában.

Electrolux hűtőszekrények

Az Electrolux hűtőszekrény lehetővé teszi a polcok, fiókok és rekeszek elrendezését a tökéletesen megtervezett CustomFlex® rendszernek köszönhetően, és átlátható hűtőteret biztosít. Az Electrolux hűtőszekrények TwinTech® technológiája gondoskodik az élelmiszerek hosszantartó frissességéről és zamatáról.

Samsung hűtőszekrények

A Samsung hűtőszekrényei Food ShowCase funkcióval büszkélkedhet, amely egy kétajtós rendszer segítségével lehetővé teszi a hűtőszekrény tartalmának megtekintését még kinyitás előtt, ezzel csökkentve az energiafogyasztást. A Triple Cooling technológiával mindig optimális szinten tartják a beltéri hőmérsékletet.

A Gorenje hűtőszekrényei

A Gorenje hűtőszekrények a kevésbé nagy igényű felhasználók számára kiválóak, akik az élelmiszerek tárolásakor nem igényelnek kiegészítő funkciókat. Bár az olcsóbb készülékek közé tartoznak, de kellően nagy teljesítményűek és vonzó dizájnnal rendelkeznek. A továbbfejlesztett NoFrost Plus rendszerű Gorenje hűtőszekrény automatikusan eltávolítja a jegesedést belülről, ugyanakkor megakadályozza az ételek kiszáradását.

Hűtőszekrények a Whirlpooltól

A Whirlpool hűtőszekrények többsége egyedi 6. érzék FreshControl technológiával van felszerelve, amely képes szabályozni a belső hőmérsékletet és a páratartalmat, így hosszabb ideig tartja frissen az ételeket.

Amica hűtőszekrények

A több, mint 50 országban jelenlévő, kedvelt Amica márka háztartási gépei között hűtőszekrényeket is találsz. A letisztult, de dizájnos vonalaknak és a rendkívül nagy színválasztéknak köszönhetően az Amica hűtőszekrények kiemelkednek a tömegből. Egy ilyen hűtőszekrénnyel egy csapásra feldobható a konyha színvilága.

Népszerű Candy hűtőszekrények

A Candy háztartási készülékei már régóta jelen vannak a magyar piacon, így azokat nem kell bemutatni. Készülékeik a megbízhatóságot és a tartósságot viszonylag alacsonyabb vételár mellett biztosítják. Legyen szó kisméretű vagy magas hűtőszekrényről, beépíthető vagy szabadonálló készülékekről, egyajtós vagy side by side hűtőszekrényekről, a Candy hűtőszekrény kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális modellt.

Hűtőszekrény olcsón? Nálunk így is kereshetsz

Az olcsó hűtőszekrények csak minimálisan terhelik a pénztárcádat. Ezért rendeztük számodra ár szerint a termékeket, hogy könnyebben megtaláld azt a modellt, ami még belefér a keretbe. Ha tüzetesen végignézed a kategóriát, az új hútőszekrény olcsón történő beszerzése már nem is lehet kérdés.

Hűtőszekrény outlet

A használt hűtőszekrény kategóriában használt, felbontott vagy újszerű állapotú hűtőszekrények közül válogathatsz. Ezek a készülékek teljesen működőképesek és továbbra is érvényes garanciával rendelkeznek.

Hűtőszekrény akció

Ha szívesen spórolnál új hűtőszekrényeden, de inkább új, mint használt készüléket keresel, keresd fel akciós hűtőszekrény kategóriánkat. Itt kétajtós vagy igény szerint egyajtós hűtőszekrény, retro és hagyományos hűtők, fagyasztós és fagyasztónélküli hűtőszekrények kedvező áron rendkívül nagy választékban érhetők el.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10