Oldal frissítése

GORENJE hűtő

Gorenje hűtőszekrény

Gorenje hűtőszekrények

A Gorenje már több mint 50 éve a csúcskategóriás, csúcstechnológiás, minőségi hűtőszekrények gyártására összpontosít. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a Gorenje hűtőszekrény minden háztartásban meg fogja állni a helyét. Széles kínálatból választhatsz a Gorenje kombinált hűtőktől a side by side hűtőkön át a legendás Gorenje retro hűtőkig. A különösen gazdaságos működés és a legjobb energiahatékonyság magától értetődő.

Gorenje kombinált hűtő

Gorenje kombinált hűtő

A kombinált Gorenje hűtőszekrények számos innovatív funkcióval rendelkeznek, amelyek segítenek az ételeket frissen tartani. Például az AdaptTech funkciónak köszönhetően a Gorenje hűtőszekrény megjegyzi, hogy mikor szoktad a leggyakrabban kinyitni az ajtaját, és ennek megfelelően szabályozza a belső hőmérsékletet. Biztosan értékelni fogod a NoFrost Plus technológiát is, amely megakadályozza a jég és a zúzmara kialakulását, így elfelejtheted a végeláthatatlan leolvasztási folyamatot. A Gorenje kombinált hűtő alulfagyasztós vagy felülfagyasztós kivitelben kapható. Gorenje beépíthető hűtők is rendelkezésre állnak.

Gorenje side by side hűtő

Ha nagy a család, vagy sok barátod van, akkor mindenképpen jól jön számodra a Gorenje side by side hűtő, amely bőséges belső teret kínál, és lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű ételt tárolj jól áttekinthető módon. Nagyszerű dolog, hogy bár a belső tér akár 100 literrel nagyobb, mint a hagyományos hűtőszekrényeknél, ez a Pure Flat kialakításnak köszönhetően minimális hatással van a külső méretekre. A Gorenje side by side hűtő rendelkezhet víztartállyal is, amellyel elkerülhető a vízellátáshoz való csatlakozás szükségessége.

Gorenje side by side hűtő
Gorenje retro hűtő

Gorenje retro hűtő - retro dizájn a legmodernebb technológiával

Gorenje retro hűtő a gondtalan régi idők nosztalgikus hangulatát idézi fel. Ilyen például az OBRB153 Gorenje retro hűtő, amelynek kivitele a legendás VW Bus 1960-as évekbeli dizájnján alapul. A Gorenje retro hűtők többféle színben, energiaosztályban és méretben kaphatók. A Gorenje retro hűtők csak kivitelükben idézik a régi időket, eközben a legmodernebb funkciókkal rendelkeznek az élelmiszerek tárolásához.

Paraméterek módosítása
65 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20