Oldal frissítése

Kétajtós hűtő

Az amerikai kétajtós hűtőszekrény elegendő belső teret kínál még a legnagyobb bevásárláskor beszerzett áru tárolására is mind a fagyasztó, mind a hűtő részekben. Az amerikai típusú kétajtós hűtőszekrény vagy más néven dupla ajtós hűtőszekrény szélesebb és terjedelmesebb, mint a klasszikus kombinált hűtőszekrény, így ideális megoldást jelent nagyméretű konyhákba vagy nagyobb háztartások számára. Bizonyos kétajtós hűtőszekrények hasznos technológiákkal is rendelkeznek, mint például vízcsatlakozás, jégkocka vagy zúzott jég adagoló, vagy a nagyon népszerű No Frost funkció.

Folytatás
Paraméterek módosítása
12 termék

Kétajtós hűtő

Kétajtós hűtőszekrény - ezt keresi mindenki

A kétajtós hűtőszekrény, vagy más néven dupla ajtós hűtőszekrény, esetleg kétszárnyú hűtő, olyan típusú hűtőszekrény, amelyre sokan vágyakoztunk. A kétajtós hűtő sokaknak amerikai filmekből és sorozatokból ismerős, s bizony sokakat lenyűgöz, amikor a családi jelenteknél a csodaszép és méretes hűtő gond nélkül adagolja a jeget. Manapság a kétszárnyú hűtőszekrényeket már nem kell Amerikából importálnunk, mivel az EU-ban is nagyszerű gyártók vannak, így álmainkat könnyedén valóra válthatjuk.

A dupla ajtós hűtőszekrény nagyszerű választás azoknak a családoknak, akik távol laknak a bevásárlóközpontoktól, vagy csak nem szeretnek vásárolni. A kétajtós hűtő rengeteg tárhelyet és modern funkciókat kínál, például ionizátor, nulla zóna vagy No Frost automata leolvasztás. A kétajtós hűtőszekrény ma már egy olyan háztartási eszköz, amelyet csak fel kell tölteni, majd fokozatosan kiüríteni. Minden egyéb feladatot képes saját maga ellátni.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10