Oldal frissítése

DJI

DJI

DJI: A jövő már itt van

A DJI a legkelendőbb drónmárka a világon. A kínálatban nemcsak csúcskategóriás drónokat, hanem akció- és kültéri kamerákat, valamint mobiltelefonokhoz és tükörreflexes fényképezőgépekhez való stabilizátorokat is találsz. Újdonság DJI kínálatában a vezeték nélküli mikrofonok vagy a nagy távolságra történő videóátvitelre alkalmas rendszerek azok számára, akiknek a videókészítés nem csak hobbi, hanem munka is.

DJI drón

A DJI drónokkal új módon láthatjuk a világot

A DJI modelljei kiemelkednek a fotó- ill. videóminőségben és az olyan intelligens funkciókban, mint az aktív tárgykövetés, az automatikus felszálláshoz való visszatérés vagy az akadályelkerülés. A kínálatban mindenki számára alkalmas termékek találhatók. A legkisebb DJI Mini drónoktól kezdve, amelyeket mindig magaddal vihetsz, és amelyek súlya kevesebb, mint 250 gramm, az Air sorozaton át, amely a minőségi kamerát és az intelligens funkciókat a drónok alacsony súlyával ötvözi, egészen a professzionális DJI Mavic sorozatig, amely a legjobbat hozza el, amit csak birtokolhatsz.

DJI kamerák sportoláshoz és utazáshoz

A drónokhoz kifejlesztett tökéletes stabilizációt és képminőséget a DJI a sportolóknak szánt Action sorozatú kameráiban és az utazóknak szánt Pocket kis hordozható kamerákban is alkalmazza. A DJI mindegyik kamerája esetében a nagy tartósságra, az akkumulátor élettartamára és az azonnali használatra helyezi a hangsúlyt, hogy ne maradj le egyetlen életre szóló élményről sem. A tartozékok gazdag választéka is támogatja a széleskörű felhasználási lehetőségeket.

DJI kamerák
DJI stabilizátorok

Próbáld ki a DJI kamerákhoz és mobiltelefonokhoz készült stabilizátorokat

Akár ipari szakember vagy szabadúszó filmes vagy, a DJI stabilizátorok a legjobbak, amiket a piacon találsz. Az RS Pro sorozatú ronin kamerák a profik első számú választása. Más videósok számára ott van az RS sorozat vagy a nagyon kompakt RS Mini sorozat. Ma már a DJI Osmo mobil stabilizátorral kombinált mobiltelefon kamerával is készíthetsz hollywoodi minőségű videókat. Létezik egy prémium kategóriás stabilizátor hosszabbító rúddal és egy alapmodell is SE jelöléssel.

Szórakozz bárhol útközben a DJI Mini 3 zsebdrónnal.

Paraméterek módosítása
230 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05