Oldal frissítése

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

5 1 értékelés
183 190 Ft

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Rögzítsd kalandjaid DJI Osmo Action 4 kamerával

Oszd meg másokkal, amit átélsz, vagy őrizd meg kalandjaidról készült lenyűgöző felvételeid, hogy évekig élvezhesd őket. Akár a hegyekben túrázol, vagy hullámokon szörfölsz, akár kerékpározol, síelsz vagy snowboardozol lefelé a domboldalon, a DJI Osmo Action 4 kiváló minőségű, stabil 4K UHD videót készít 120 fps sebességgel. A DJI Osmo Action 4 arra készült, hogy bármikor és bárhol készíthess felvételeket. A tartós kialakításnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően nem számít, hogy meleg van-e vagy hideg. Az Adventure Combo készlet tartalmaz egy szelfibotot és extra akkumulátorokat is, hogy még több felvételt készíthess.

Mindig nagyszerű képminőség

A DJI Osmo Action 4 kültéri kamera 1/1,3"-os képérzékelővel rendelkezik, amely minden egyes pixelből a legtöbbet hozza ki. A széles f/2,8 rekesznyílás és a 2,4 μm ekvivalens pixelméret részletgazdag képeket rögzít. A széles dinamikatartományt és a több mint egymilliárd színt a 10 bites D-Log M színmód támogatása biztosítja. A DJI Osmo Action 4 kamera 4K UHD felbontásban, 120 képkocka/mp sebességgel képes videókat rögzíteni, és képes a lassított felvételek készítésére, míg a 155°-os látószög az emberi szemhez hasonló perspektívával merít el az akcióban. A HorizonSteady 360º-os stabilizálás gondoskodik a nagyszerű felvételekrő, függetlenül attól, hogy hányszor fordulsz, forogsz vagy teszel vízszintes fordulatot. A DJI Osmo Action 4 RockSteady 3.0 funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a POV-stabilizációt még 4K/120 fps felvételek készítése közben is. A HorizonBalancing funkcióval a kamera ±45º-ig képes korrigálni a vízszintes dőlést. A továbbfejlesztett színhőmérséklet-érzékelő biztosítja a valós színárnyalatokat kültéri, beltéri és akár víz alatti felvételek készítésekor.

Lépd át a határokat a DJI Osmo Action 4-gyel

Told ki a határaid, és készíts lenyűgöző videókat kalandjaidról a DJI Osmo Action 4-gyel. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a felvételek rögzítését. A mágneses kialakításnak köszönhetően a kamera rögzítése gyors és intuitív. A DJI Osmo Action 4 függőleges felvételek készítésére készült. A védőkeret lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt, minőségromlás nélkül készíthess függőleges felvételeket. A DJI Osmo Action 4 két érintőképernyővel rendelkezik, így nem kell az egész kamerát elforgatni a paraméterek beállításához, amikor szelfit készítest, módot váltasz vagy videót játszol le. A C1-C5 gyorsbillentyűkkel könnyen beállíthatod a gyakran használt funkciókat, hogy egyetlen gyorsváltó gombbal vagy hangutasításokkal gyorsan válthass az üzemmódok között.

Kompakt kialakítás, hosszú élettartam és vízállóság 18 m-ig

A DJI Osmo Action 4 akciókamera mindenhová elkísérhet. Kompakt kialakítása ellenére elég robusztus ahhoz, hogy kemény környezetben is megállja a helyét. Nedves kézi vezérlés? Ez gyerekjáték. A DJI Osmo Action 4 18 méterig vízálló, így nyugodtan merülhetsz és készíthetsz vele felvételeket a víz alatt. Az akciókamera akkumulátora akár 2,5 órányi felvételt is lehetővé tesz, gyorstöltéssel pedig 18 perc alatt 80%-ra tölthető. Ráadásul a DJI Osmo Action 4 kamerát úgy tervezték, hogy hideg és meleg napokon egyaránt lenyűgöző felvételeket tudj készíteni. Még -20°C-os hőmérsékleten is akár 150 percnyi felvételt készíthetsz. Nagyszerű funkció, hogy az InvisStick AI szelfibot eltávolítható, így kiváló perspektívát kapsz a felvételeket akadályozó bot nélkül. A DJI Osmo Action 4 kamerához egy GPS-es Bluetooth távirányítót is kapsz, amely megkönnyíti a kamera használatát. Az akciókamera képes rögzíteni a sebességadatokat, a dőlésszöget, a gyorsulást és még sok mást is.

A DJI Osmo Action 4 intelligens üzemmódokat kínál a videók javítására

A DJI Osmo Action 4-et úgy tervezték, hogy dinamikus felvételeket készíthess tiszta hanggal, így gyors tempójú jeleneteket, például sportversenyeket rögzíthetsz. A DJI Osmo Action 4 három beépített mikrofonnal kiválóan alkalmas sztereó hangfelvétel készítésére. A fejlett szoftver képes csökkenteni a szélzajt, így gyors mozgások esetén is tiszta hangot biztosít. Az akciókamerához egy külső DJI mikrofon is csatlakoztatható, mellyel tovább bővítheted a felvételi lehetőségeidet. A kamera lehetővé teszi más mikrofonok csatlakoztatását is egy Type-C-3,5 mm-es kábel segítségével. Ha szeretnéd, a DJI Osmo Action 4 kamerádról élő felvételeket streamelhetsz Wi-Fi-n vagy mobiltelefonos hotspoton keresztül, és megoszthatod azokat. Ha hosszabb streameket szeretnél, a kamera külső tápegységhez csatlakoztatható, mellyel meghosszabbíthatod az akkumulátor üzemidejét. A könnyebség érdekében a DJI Osmo-t a hangoddal is vezérelheted. Csak nyomd meg röviden a Quick Switch gombot, és a kamera közli veled az aktuális felvételi módot. A DJI Osmo Action 4 beépített időkód funkciója lehetővé teszi, hogy több kamerából származó felvételeket szinkronizálj a még magával ragadóbb szerkesztési élmény érdekében.

Könnyű szerkesztés LightCutban AI-val

Használd ki a LightCut funkció előnyeit, amely automatikusan felismeri a felvételek elemeit, és a felvételek megfelelő sorrendjét javasolja, így pillanatok alatt nagyszerű 4K HD videót készíthetsz. Rengeteg sablon áll majd rendelkezésedre, hogy még lenyűgözőbbé tehesd a DJI Osmo Action 4 videóidat. Az alkalmazás képes automatikusan kiválasztani a kerékpározás, búvárkodás, szörfözés vagy síelés/snowboardozás klipjeit. Ezt követően a videók elkészítéséhez exkluzív sablonokhoz rendeli hozzá ezeket a felvételeket. Természetesen kempingezéshez, utazáshoz és vlogoláshoz is vannak sablonok. A DJI Osmo Action 4 vezeték nélküli csatlakozási lehetőséget is kínál Wi-Fi-n keresztül. Gyorsan és egyszerűen megtekintheted és elvégezheted a beállításokat anélkül, hogy a DJI Osmo Action 4 kameráján leállítanád a felvételt.

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo kültéri kamera

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria

Érzékelő mérete 1/1.3"
Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 12 Mpx
Optikai zoom 4 ×
Kijelző mérete 2,25 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Családi, Outdoor

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás 4096 × 3072
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, micro SD
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott video formátumok H.264, MP4, H.265
SD kártya max. méret 512 GB

Kimenetek

Audio/Video USB-C
Adat interfészek USB-C, Wi-Fi, Bluetooth

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Li-Po
Tápellátás típusa USB-C
Akkumulátor üzemideje 2,67 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 145 g
Szélesség 4,42 cm
Magasság 4,42 cm
Mélység 7,05 cm
Kód:  DJI23_29HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CP.OS.00000270.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20