Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DEEBOT OZMO T8 AIVI

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DEEBOT OZMO T8 AIVI

Természetesen mindenki szeretné otthonát tisztán tartani, de kevesen rajonganak a takarításért. Mindazonáltal modern időket élünk, így tökéletesen tiszta otthonod lehet erőfeszítések nélkül is, amennyiben beszerzed ezt a mesterséges intelligenciával rendelkező DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívót. A robot jelenleg az egyik legfejlettebb készüléka piacon, és a mobilalkalmazás valamint számos egyéb funkciója segítségével tökéletesen ellenőrzésed alatt tarthatod otthonod tisztítságát. Használhatod az élő videoátvitelt is, amellyel kamerán keresztül ellenőrizheted a háztartás állapotát. Ezenkívül a DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó továbbfejlesztett rendszerrelbüszkélkedhet az akadályok felismerésére és a terület hatékonyabb feltérképezésére is, így a takarítás során nem akad el. Biztosan értékelni fogod az egyéb funkciókat is, például a virtuális határolót, a szőnyegérzékelést, az igényeid szerint beállítható tisztítási időzítést illetve a többszintes feltérképezést is. Az OZMO Pro forgó felmosótárcsa pedig biztosítja a makacs szennyeződések eltávolítását is.


A DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó legfőbb jellemzői

  • Mesterséges intelligencia által vezérelt innovatív robotporszívó
  • A DEEBOT OZMO T8 AIVI hatékonyan porszívózik és mos fel
  • A robot az elektromos meghajtású OZMO Pro törlőkorongnak köszönhetően eltávolítja a makacs szennyeződéseket is
  • A mobilalkalmazás speciális beállításokat nyit meg számodra
  • Az intelligens robot a továbbfejlesztett AIVI technológiával gyorsan és automatikusan észleli az akadályokat, így kiküszöböli az elakadás esélyét
  • A DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó legyőzi a 2 cm magas akadályokat
  • Az élő video lehetővé teszi, hogy a mozgó robot kamerájáról követhesd nyomon a tisztítást, miközben irányítást biztosít otthonod felett, még akkor is, ha nem vagy épp jelen
  • Fejlett TrueMapping technológia D-ToF lézer szenzorral a még nagyobb feltérképezési pontosság érdekében
  • A DEEBOT OZMO T8 AIVI robot további egyedülálló funkciói: például virtuális határok, egyedi takarítási időzítés, szőnyegérzékelés illetve többszintes helytérképezés
  • Forradalmian új Ecovacs rendszer az optimális nyomás fenntartás érdekében
  • A nagy kapacitású akkumulátor 3 órán keresztül biztosítja a robot működését egyetlen feltöltéssel, ennek köszönhetően képes megtisztítan a 300 m2-nél nagyobb háztartásokat is
  • A robotporszívó 6,5 óra alatt tölt fel
  • 0,42 l térfogatú portartály

DEEBOT OZMO T8 AIVI - A legfejlettebb mesterséges intelligenciával rendelkező DEEBOT robot

Élő videó közvetítés robotporszívón keresztül? Ez nem sci-fi, ez a valóság!

A DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívóval áttörő technológiákat használhatsz, amelyek egyedülállóak a robotporszívókkal történő takarítás során. A valódi kamera funkcióval ellenőrizheted otthonod belső terét, pl. hogy bezártad-e az összes ablakot, vagy nyitva felejtetted-e a csapot. A DEEBOT OZMO T8 AIVI robot segítségével egyadott területre is fókuszálhatsz, ahol a kamera és az Ecovacs alkalmazás segítségével megnézheted, hogy házi kedvenceid mit csinálnak, miközben épp nem vagy otthon. A funkciót és a DEEBOT robot kamerájáról származó adatokat jelszó védi, amelyek csak tisztítási célokra használhatók, a mobileszközre történő továbbításkor pedig titkosítva vannak.

Továbbfejlesztett AIVI technológia

A továbbfejlesztett AIVI technológiának köszönhetően a DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó akár 200% -kal gyorsabban képes észlelni a tárgyakat, mint a korábbi modellek, és sokkal könnyebben kiküszöböli az akadályokat is, amely akár 60%-ra is csökkenti annak elakadási esélyét. Mindehhez a DEEBOTOZMO T8 AIVI robot feltérképezi azokat a tárgyakat, amelyekkel korábban már kapcsolatba került, így sokkal jobban alkalmazkodik a környezethez, és annak tisztítási módjához.

Pontosabb feltérképezés és hatékonyabb tisztítás a TrueMapping technológiával

A vadonatúj TrueMapping technológia segítségével a DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó most a korábbi távolság kétszeresét (10 m) is képes még nagyobb pontossággal érzékelni. Mindezt  a D-ToF lézeres észlelés biztosítja a legkorszerűbbintegrált algoritmusokkal kombinálva,  amelynek köszönhetően a DEEBOT OZMO T8 AIVI robot sokkal pontosabban olvassa be és térképezi fel környezetet, valamint tervezi meg a leghatékonyabb tisztítási útvonalat. Értékelni fogod a DEEBOT robotporszívó ezen egyedülálló tulajdonságát, különösen nagyobb családiházak esetében.


A DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívóval igényeidhez szabhatod a takarítást

A mobilalkalmazás segítségével teljes mértékben kihasználhatod a DEEBOT OZMO T8 AIVI robotban rejlő lehetőségeket. Gondtalanul kijelölheted azokat a helyeket, amelyeknél nagyobb figyelmet szükséges szentelni a tisztítás során, vagy megtekintheted a tisztítási terület pontos méretét is, hogy a DEEBOT robot pontosabbanvégezhesse feladatát. Az alkalmazás fejlett funkciói lehetővé teszik az egyes területek átnevezését, felosztását és egyesítését, illetve meghatározhatják a DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó tisztításának pontos idejét is.

Többszintes feltérképezés 

Az intelligens DEEBOT OZMO T8 AIVI  robotporszívó képes több térkép beolvasására is, és akár kettőt is képes tárolni a memóriában.  Abban a pillanatban, amikor a robot ezen területek egyikén tartózkodik, önmaga is felismeri és ennek megfelelően állítja be a tisztítást. Beállíthatod azt is, hogy a DEEBOT OZMO T8 AIVIrobot mely helyiséget mely emeleten tisztítsa meg.

DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó Virtual Boundary funkcióval 

Ha nem szeretnéd, hogy a DEEBOT OZMO T8 AIVI robot egy adott pillanatban kitakarítson egy szobát,a virtuális határok segítségével megakadályozhatod, hogy hozzáférjen. Az Ecovacs alkalmazással szükség esetén megőrizheted privát szférád, és a tisztítást pontosan az adott helyzethez igazíthatod.

Könnyű frissítés

Nem kell aggódnia a DEEBOT OZMO T8 AIVI robot rendszerének elavulása miatt, még hosszú idejű használat után sem. Az Over the Air technológiának köszönhetően a DEEBOT robotporszívó képes kezelni saját frissítéseit. Bővítheted és optimalizálhatod a robot funkcióit az alkalmazás egyszerű frissítésével.


A DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik

A DEEBOT OZMO T8 AIVI robot nagy kapacitású akkumulátorral büszkélkedik, hogy az otthoni takarítást még könnyebbé tegye, mint valaha. Így akár 3 órán át is működhet (normál szívóerővel akemény padlón) egyetlen töltéssel, és könnyen megtisztítja a 300 m2-nél nagyobb háztartásokat is.

Ecovac rendszer OZMO Pro technológiával a nyomás fenntartása és a még hatékonyabb felmosás érdekében 

A forradalmi Ecovac rendszer biztosítja, hogy a DEEBOT OZMO T8 AIVI robotporszívó hatékonyabban használja fel az energiát és magas szívónyomást biztosítson. Ezenkívül a robot nemcsak porszívózni és felmosni tud egyszerre, de az új OZMO Pro rendszernek köszönhetően  elektromos meghajtású törlőkorongot iscsatlakoztatsz hozzá,  amely megbízhatóan kezeli a még ellenállóbb szennyeződéseket is a magas frekvenciájú rezgéseknek köszönhetően. Akár négy vízáramlat közül is választhatsz egyéni preferenciáid és aktuális igényeidnek megfelelően.




Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Lézeres, Kamerás, vSLAM
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 2 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobilalkalmazással
Tulajdonságok Megtelt tartály kijelzés, Akadály észlelése, Három fokozatú tisztítórendszer, Puhított kerekek, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6,5 óra
Működési idő 200 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Robot, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kombinált
Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás, Tápkábel
Kefék Oldal, Forgó, Univerzális
További kiegészítők Víztartály, Szűrő, Virtuális fal, Kefe és szűrőtisztító eszköz

Szűrők

Szűrő típusa High Efficiency szűrő, Mikroszűrő, HEPA szűrő, Habszűrő

Zaj

Zajszint 67 dB

Méret & súly

Szélesség 35,3 cm
Magasság 9,36 cm
Mélység 35,3 cm
Tömeg 4,3 kg

Szín

Szín Fekete

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 67 dB(A)

Méret és súly

Magasság 9,3 cm
Szélesség 35,3 cm
Mélység 35,3 cm
Súly 4,3 kg
Kód:  DEERV004
Termékszám:  PL141312176
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05