Oldal frissítése

Vélemények: DEEBOT OZMO T8 AIVI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DEEBOT OZMO T8 AIVI témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DEEBOT OZMO T8 AIVI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DEEBOT OZMO T8 AIVI megvásárlása után te is írsz értékelést.
DEEBOT OZMO T8 AIVI - Robotporszívó
DEEBOT OZMO T8 AIVI
Megszűnt
Petr, Loděniceflag
Értékelve: 2021. 12. 24., változat: DEEBOT OZMO T8 AIVI
Hitelesített vásárlás
Kiváló tájékozódás a térben
Tökéletes tisztítás
Kiváló akkumulátor-üzemidő
0 ×Jelentés
Jaroslav, Bžanyflag
Értékelve: 2021. 11. 02., változat: DEEBOT OZMO T8 AIVI
Hitelesített vásárlás
teljes elégedettség
csak két térképet lehet elmenteni
csak Aj-ban lehet alkalmazni
0 ×Jelentés
Radoslav Vyčítal, Rumburkflag
Értékelve: 2021. 08. 18., változat: DEEBOT OZMO T8 AIVI
Hitelesített vásárlás
jól porszívózik
viszonylag csendes csempén, szőnyegen kicsit zajosabb
jó tájékozódás a térben
könnyű kezelhetőség
magasabb ár
felmosás - a felmosás lehetne jobb is
0 ×Jelentés
Luboš, Praha 4flag
Értékelve: 2021. 01. 15., változat: DEEBOT OZMO T8 AIVI
Hitelesített vásárlás
Minden működik az 1. rendszeren
0 ×Jelentés
Pavel, Ostrava - Zábřehflag
Értékelve: 2020. 12. 14., változat: DEEBOT OZMO T8 AIVI
Hitelesített vásárlás
Jobban porszívózik a szőnyeget a macskák után, mint én, nem csinál rendetlenséget, és még nem értjük, hogyan tud ilyen jól porszívózni.
Az alkalmazások és a virtuális no go zónák nagyszerűek, néha nehezebb megbecsülni, de örülök, hogy nem kell szalagokat raknom valahova...
Felismeri az új tárgyakat, majd körbejárja azokat. először találkozik velük, és könnyedén leteríti őket, de aztán gyorsasággal elhalad mellettük.
Magától felismeri a szőnyeget és a linóleumot, szabályozza a lökést a beállításoknak megfelelően, ha van egy felmosórongy, nem hajtja a szőnyegen
A kamerával bárhonnan végigpörgetheti a lakást, szép, ha köszönni akar a macskáknak, akkor elküldheti a hangot, nem rögzíti a hangot, ami szerintem jó.
Néha át tud lépni néhány akadályt, az egyik 2 cm-es küszöböt otthon mindig sikerült átlépnie, és csodálkoztunk.
Miután láttam, hogy mennyit gyűjt minden nap, lenyűgözött, és most minden nap porszívózunk, és a lakás gyönyörűen tiszta a munkája után.
Bár most jönnek a negatívumok, azt kell mondanom, hogy a pozitívumok felülmúlják őket, nem cserélném le többé, a barátnőm örül, hogy nem kell aggódnia a porszívózás miatt, én vagyok a főnök, és ez inkább egy felnőtt játék számomra 😁.
Azt mondja, hogy átmegy a 2 cm-es küszöbökön, de számunkra az a tanulság, hogy a régebbi lakásban a küszöbök másképp vannak megdöntve, és nem teljesen a földön, így nem megy át, azonban meghúztam a küszöböket, és elégedett vagyok.
Még nem találtuk ki, hogyan lehet, hogy ne záródjon be a fürdőszobában...
Volt egy problémája azzal a hintaszékkel az Ikeából, az alapja elég magas volt ahhoz, hogy átmenjen rajta, de elég alacsony ahhoz, hogy észrevegye, meg kellett oldanom egy no go zónával.
A dokkoló a szőnyegen van, így felmosáskor át kell vinnünk a linóleumra, különben nem megy ki, ugyanez a helyzet a felmosásnál olyan helyeken, amelyeket nem ér el anélkül, hogy a szőnyegen átmenne.
Női hangon beszél, Robertet át kellett neveznünk Robertre.
Néha bemegy olyan helyekre, mint a mérleg, a macskakaparó, összezsugorítja a futófelületet, és elakad, de nem gyakran, havonta kb. 4 alkalommal, de jó nyomon követni és elsimítani a no go zónákat.
Az elején kb. 3 alkalommal történt, hogy úgy döntött, hogy egy szobát a térképen 2-re osztja, amit nem értettem, azonban ez megszakította a szobák tervezett tisztítását, mert eltűntek és újak jöttek létre.
A telefontöltő kábelét csak néha ismeri fel, másrészt a legtöbb kábelt felismeri.
0 ×Jelentés
Zuzana, Trnava 1flag
Értékelve: 2020. 12. 12., változat: DEEBOT OZMO T8 AIVI
Hitelesített vásárlás
Egyszerű beállítás és vezérlés az alkalmazáson keresztül
A standard szívóteljesítmény teljesen elegendő a mindennapi porszívózáshoz, nagyobb teljesítményt még nem próbáltam ki, mert nem volt rá okom.
Nekem nincs kifogásom a csempéken való használat ellen, szőnyegünk nincs, így nem tudom megítélni.
A kamera előnyös, ha ellenőrizni szeretné a ház állapotát vagy a ház állapotát.
A felmosás nem 100%-os, de erre nem számítottam.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20