Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ECOVACS

Ecovacs Robotics: az intelligens porszívó minden otthonba

Felejtsd el a takarítással töltött órákat, és töltsd az idődet azzal, amit szeretsz. Az Ecovacs Robotics intelligens segítői elvégzik helyetted ezt az alapvető munkát. A robotporszívó gondoskodik a padló és a szőnyegek tisztításáról, az ablaktisztító pedig gondoskodik arról, hogy ablakaid tökéletesen csillogjanak. Nem csoda, hogy az Ecovacs segítők már sok okosotthon szerves részét képezik. A népszerűségnek köszönhetően a vállalat folyamatosan növekszik, fejlődik és új megoldásokat hoz a modern technológiában.

Az Ecovacs Deebot robotporszívó takarít helyetted

Az Ecovacs Deebot robotporszívó minden típusú padlóra alkalmas, és még a szőnyegekkel is megbirkózik. A Smart Navi technológia letapogatja az otthonod terét és vizuális térképet készít róla. Ezután a mobilalkalmazás segítségével könnyedén megtervezheted a takarítási fázisokat. Az érzékelők megakadályozzák az eséseket vagy ütközéseket, a nedves porszívó funkció pedig gondoskodik a száraz foltokról. Az Ecovacs Deebot csúcstechnológiája és intelligens funkciói biztosítják az alapos porszívózást.


Ecovacs Winbot robotporszívó a csíkmentes ablakokért

Élvezd, hogy fényesen csillogó ablakokon keresztül nézhetsz át anélkül hogy kézzel kellene mosnod őket. Az Ecovacs Winbot robotporszívó elintézi ezt a munkát helyetted. Kifinomult rendszerének köszönhetően gyorsan tisztítja az ablakokat kívülről és belülről is tökéletes, csíkmentes eredménnyel. Ráadásul hosszabbító kábellel is rendelkezik, így a nagyobb üvegfelületek sem jelentenek számára akadályt. Az Ecovacs takarítógépek fejlett modelljei már vezeték nélküliek, ezért kényelmesen vezérelheted őket a távirányító segítségével.

Paraméterek módosítása
4 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10