Oldal frissítése

CURAPROX

Curaprox

CURAPROX: a fogápolás specialistája

A CURAPROX a mindennapi fogápolás svájci szakértője. A CURAPROX szakértőkkel együttműködve olyan fogászati segédeszközök fejlesztésében vesz részt, amelyek segítenek a száj, a fogak és az íny tisztaságának és tökéletes állapotának megőrzésében. A fogkrémek, szájöblítők, kefék és egyéb CURAPROX segédeszközök széles választéka érhető el, amelyek tervezésénél a prémium minőségre és az egyedi kialakításra helyezték a hangsúlyt.

Curaprox fogkefék

Curaprox fogkefék

A Curaprox fogkefékkel egyszerű és hatékony a fog- és ínytisztítás, ráadásul kíméletesek az ínyhez és a fogzománchoz. A Curaprox kínálatában gyermekeknek és felnőtteknek, rutinszerű és speciális ápolásra alkalmas fogkeféket találsz lenyűgöző színkombinációkban. A Curaprox fogkefék szabadalmaztatott sűrű, egyenes vágású CUREN szálakkal rendelkező kompakt fejjel vannak ellátva, így nagyon tartósak. A megfelelő fogkefe kiválasztásával és a fogmosási technika gyakorlásával kapcsolatban egy fogorvos vagy egy dentálhigiénikus tudja a alegjobb tanácsot adni.

Curaprox fogköztisztító kefék

A Curaprox fogköztisztító kefék a mindennapi otthoni fogápolás elengedhetetlen részét képezik. A fogközök kíméletes és rendkívül hatékony tisztítására szolgálnak, amelyeket a hagyományos fogkefe nem ér el. Ezek a kefék teljesen kitöltik a fogközöket és eltávolítják a lepedéket annak minden kritikus területéről. A fogszuvasodás, ínygyulladás és parodontális betegségek egyszerű és hatékony megelőzésére tervezték őket. Megfelelő méretét mindig a fogorvos vagy a dentálhigiénikus állapítja meg a legjobban. Ezek a fogkefék kompatibilisek a Curaprox fogkefetartóval.

Curaprox fogközti kefék
Paraméterek módosítása
87 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15