Oldal frissítése

CURAPROX To You fogkrém Be You Explorer, 60 ml

4,8 53 értékelés
Szuper ár
3 820 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 820 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 db 3 630 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 3 510 Ft/db

CURAPROX To You fogkrém Be You Explorer, 60 ml

Olyan minőségi fogkrémet keresel, amely megoldást jelent a fogszuvasodásra? Ez esetben válaszd a CURAPROX fogkrémet. A készítmény segít megőrizni a fogak természetes fehérségét és egészségét, valamint védelmet nyújt a fogszuvasodással szemben. Antibakteriális és regeneráló hatású, természetes kivonatokat tartalmaz. Emellett az alma és az Aloe vera ízének köszönhetően a fogmosás ezentúl meglepően jó hangulatba hoz majd. A CURAPROX márka garantálja a svájci minőséget. 

A CURAPROX Be You - Explorer fogkrém legfontosabb jellemzői, 60 ml

  • CURAPROX BE YOU alma és Alove vera ízekkel
  • Erősíti a fogzománcot, fehéríti a fogakat
  • Természetes kivonatok - echinacea, xilit, keserű narancs - alkotta összetétel
  • A fogkrém 6 éves kortól alkalmas gyermekek számára
  • A CURAPROX fogkrém abráziós mértéke: RDA 50

Gyönyörű fehér és egészséges fogak a CURAPROX BE YOU fogkrémmel

A CURAPROX BE YOU fehérítő fogkrém speciális, mentolos gyöngyökkel rendelkezik, amelyek fokozatosan szabadítják fel a frissességet biztosító illatot. Hidroxilapatitot tartalmaz, amely kitölti azokat a mikroszkopikus repedéseket, ahol a lepedék megtapadhat, valamint megerősíti a zománcot, amely így jobban ellenáll a fogszuvasodásnak. A glükóz-oxidáz enzim a fogszuvasodást okozó baktériumok ellen hat. Olyan reakciók sorozatát indítja el, amelyek reaktív oxigén képződését eredményezik. Ez eltávolítja a fogakon lévő festékanyagokat, ezáltal világosítja a fogakat. A CURAPROX fogkrémet olyan antibakteriális és regeneráló hatású természetes kivonatokkal dúsították, mint az Echinacea, a xilit vagy a keserű narancs. A Prestige Sparkling Blue fogfehérítő a vizuálisan fehérebb fogak érdekében a kék fényt tükrözi. 

Összetétel: 
Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Xylitol, Panthenol, Aroma, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Glucose, Microcrytsalline Cellulose, Hydroxyapatite, Gluxose Oxidase, Zea Mays Starch, Mica, Sucralose, Sodium Monofluorophosphate, Citric Acid, Echinacea Purpurea Root Extract, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Mannitol, Sodium Bisulfite, Sodium Hydroxide, Calcium Carbonate, Centella Asiatica Extract, Citrus Bioflavooid Complex, Cetyl Alcohol, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Tin Oxide, Silica, Menthol, Polylysine, D-Limonene, CI 77492, CI 77289.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 60 ml
Kód:  ZUB1289
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612412429510

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10