Oldal frissítése

Curaprox Be You 6× 10 ml + Curaprox CS 5460

4,7 18 értékelés
6 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 6 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 6 430 Ft/db

Curaprox Be You 6× 10 ml + Curaprox CS 5460

Kiváló minőségű fogkefét keresel, ami segítségedre lesz a fogszuvasodás elleni küzdelemben? Válaszd a CURAPROX fogkrém és fogkefe kombinációt. A fogkrém segít megőrizni a fogak természetes fehérségét, egészségét, és ellenállóvá teszi azokat a fogszuvasodással szemben. Antibakteriális és regeneráló hatású természetes kivonatokat tartalmaz. A CURAPROX fogkefe finom sörtéi gyengéden és hatékonyan gondoskodnak a fogínyről és a fogakról. Használata érzékeny fogak és fogíny esetében is ajánlott, száraz és nedves közegben egyaránt. A CURAPROX márka a svájci minőség garanciája.

A CURAPROX fogkrém és fogkefe legfontosabb jellemzői- különféle ízesítésű minták

  • A CURAPROX fogkefe, 5460 darab, 0,1 mm átmérőjű sörtét tartalmaz
  • A rugalmas sörték száraz és nedves közegben egyaránt hatékonyak 
  • Tökéletesen eltávolítja a lepedéket, és megtisztítja az íny barázdáit
  • A nyolcszögletű nyéllel 45 ° -os szögben moshatsz fogat 
  • Vegánok és gluténérzékenyek számára alkalmas 
  • A CURAPROX fogkrém különféle ízesítésű mintákkal 
  • A mentolgyöngyökből a frissesség fokozatosan szabadul fel 
  • Erősíti a fogzománcot, fehéríti a fogakat
  • Természetes echinacea, xilit és keserű narancs kivonatot tartalmaz
  • A fogkrém használata 6 éves kortól ajánlott
  • A fogkrém abrazivitás értéke- RDA 50

Tökéletes lepedék eltávolítás a CURAPROX fogkefével 

A CURAPROX fogkefe, 5460 darab, 0,1 mm átmérőjű sörtét tartalmaz. Ezek a rugalmas és egyenes vonalú sörték szorosan kötődnek egymáshoz száraz és nedves közegben egyaránt. Tökéletesen eltávolítják a lepedéket a fogakról, és nagy nyomás kifejtése nélkül tisztítják a fogíny barázdáit. A fogkefe apró feje a nehezen elérhető területekre is képes behatolni. A fogkefe finom és vékony sörtéi tartósak, ellenállók és hosszú élettartamúak. Hatszor kevesebb nedvességet szívnak magukba, mint a nylon sörték. A fogkefe nyolcszögletű fogantyújának és a fej dőlésszögének köszönhetően a kefét kézben tartani rendkívül kényelmes, könnyű kezelni és 45 ° -os szögben tartani. A CURAPROX fogkefe használata érzékeny fogak esetében különösen alkalmas, rendkívül finom sörtéi pedig gyengéden,tökéletesen és hosszú távon gondoskodnak fogaidról.

Gyönyörű, fehér és egészséges fogak a CURAPROX BE YOU fogkrémmel

A CURAPROX BE YOU fehérítő hatású fogkrém speciális mentolgyöngyöket tartalmaz, amelyekből a frissesség fokozatosan szabadul fel. hydroxylapatrit tartalmának köszönhetően remineralizálja a fogzománcot, elsimítja a fogfelszínt, így az új elszínező részecskék nem tudnak megtapadni, és a fogaid tovább szépek maradnak. A glükóz-oxidáz enzim a fogszuvasodást okozó baktériumokkal veszi fel a harcot. Az általa indított reakciósorozat reaktív oxigén képződését eredményezi, amely a fogakon csökkenti az elszíneződésért felelős részecskék számát. A CURAPROX fogkrém természetes antibakteriális és regeneráló hatású kivonatokból áll, mint amilyen az echinacea, a xilit vagy a keserű narancs. Az Prestige Sparkling Blue optikai fehérítő visszatükrözi a kék fényt, és ezáltal a fogak még fehérebbnek tűnnek.


A csomagolás a következő ízesítésű fogkrém mintákat tartalmazza:
Aloe vera és alma
Szeder és édesgyökér
Görögdinnye
Sárgabarack és őszibarack
Gin tonik
Grépfrút és bergamott


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 60 ml
Kód:  ZUB474
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612412425673

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20