Oldal frissítése

Concept VP4140 Mighty 18 V fekete

3,9 66 értékelés

Concept VP4140 Mighty 18 V fekete

A Concept VP4140 Mighty porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű DC motorral dolgozik, amely gondoskodik a rúdporszívó magas szívóerejéről. A porszívó segítségével könnyedén és gyorsan porszívózhatsz bármilyen típusú padlót, beleértve a szőnyegeket is, az eltávolítható kézi egységgel pedig megszabadulhatsz a szennyeződésektől a bútorokon, a kanapén és az olyan nehezen hozzáférhető területeken, ahová egyébként a klasszikus porszívó nem érne el. A kézi porszívóval egyszerűen porszívózhatod ki még a szűkös részeket is az autó belsejében. A szívófejen található modern LED világítással egyetlen apró szennyeződést sem tévesztesz szem elől még az otthonod sötét szegleteiben sem. A Concept VP4140 Mighty rúdporszívó egy 2000 mAh kapacitású akkumulátort rejt, amely elegendő energiát biztosít akár 40 perc porszívózáshoz.

40 perces üzemidő

2 az 1-ben

Motorizált turbókefe

A Concept VP4140 Mighty fekete porszívó fő jellemzői

  • A vezeték nélküli porszívó akkumulátora 2000 mAh-s kapacitású, akár 40 perces porszívózást biztosíthat
  • Az akkumulátor teljes feltöltése 4-5 órát vesz igénybe
  • A Concept VP4140 Mighty porszívó maximális zajszintje 82 dB
  • Tömeg: 2,7 kg (kiegészítők nélkül)
  • A motorizált turbókefe hatékonyan kiporszívózza a hosszabb szálú szőnyegeket is
  • A szívófejen három LED fény található
  • A mosható HEPA 11 szűrő biztosítja a szennyeződések hatékony elválasztását
  • A portartály térfogata 0,5 l
  • A Concept VP4140 Mighty rúdporszívó lehajtható fogantyúval rendelkezik a porszívó egyszerűbb tárolásához

Takaríts vezeték nélkül a Concept VP4140 Mighty porszívóval

A Concept VP4140 porszívó egy 2000 mAh-s kapacitású kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral dolgozik, amellyel összesen akár 40 percig porszívózhatsz vezeték nélkül. A Concept VP4140 készülékén két sebesség közül választhatsz a takarításhoz:

  • Magas a maximális teljesítmény eléréséhez
  • ECO a normál porszívózáshoz

A Concept VP4140 Mighty-nak nincs szüksége porzsákra

A Concept VP4140 Mighty készülék ciklon technológiája, amelyet a porszívózáshoz alkalmaz, lehetővé teszi az egyenletes szívóerőt illetve a porzsák nélküli működést. A centrifugális erőnek köszönhetően a szennyeződéseket közvetlenül a portartályba gyűjti össze. A porzsák nélküli porszívózást különösen a kisgyermekes szülők értékelhetik igazán nagyra, például amikor a gyerekszobában porszívóznak a kis játékok és építőkészletek körül. Ha megtörténne a baj, egyszerűen csak távolítsd el a kosztartályt a Concept VP4140 Mighty porszívóból és minden gond nélkül megtalálod a beszívottjátékot. Emellett porszívózás közben nem keletkezik por, hiszen a mosható HEPA 11-es szűrő gondoskodik a nagyfokú szűrésről.

A Concept VP4140 Mighty a szőnyegeket is gond nélkül kiporszívózza

A Concept VP4140 Mighty porszívó képes minden típusú felület porszívózására - mindenféle szőnyeggel megbirkózik. A motorizált turbókefével tökéletes végeredményeket érhetsz el. A kefe karbantartása igazán egyszerű, szedd szét, tisztítsd meg, majd rakd össze újra.

Gyors és egyszerű tisztítás

A Concept VP4140 Mighty porszívó tisztítása könnyű és egyszerű. Miután megtelt a portartály, nyomd meg a kioldó gombot, vedd ki a tartályt a helyéről, szedd ki belőle a szűrőt, majd ürítsd ki a szennyeződéseket. Ezt a szűrőt vízzel is elmoshatod, de ez esetben mindenképpen várd meg, amíg megszárad és csak ezután helyezd vissza a készülékbe.

Semmilyen piszok nem marad rejtve

A Concept VP4140 Mighty porszívó szívófején található három LED világítással minden egyes porszemet észreveszel még az igazán sötét területeken is. Ezzel a LED világítással mindig tudni fogod, hogy az otthonod tiszta.

A Concept VP4140 lehetővé teszi a kézi porszívózást is

A Concept VP4140 Mighty porszívó egy multifunkcionális segítőtárs, minden háztartásban jól jön. A rúdporszívó tartalmaz egy kivehető egységet - egy kézi porszívót, amely remekül jön, hogyha össze szeretnéd szedni a morzsákat a konyhapulton vagy az autó csomagtartójában. A résszívófejjel még a nehezen elérhető területeken is kiporszívózhatsz.

A Concept VP4140 Mighty rúdporszívó kompakt kialakítással

Porszívózás után helyezd a Concept VP4140 Mighty készüléket a töltőállomásra, így teljes töltöttséggel várja a következő használatot. A porszívó akkumulátora körülbelül 4-5 óra alatt töltődik fel. A Concept VP4140 Mighty porszívó összecsukható fogantyújával a készülék szinte bárhol elfér, így nem lesz útban a tárolásakor.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 40 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 82 dB

Méret & súly

Szélesség 17,5 cm
Magasság 113 cm
Mélység 26,4 cm
Tömeg 3,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  CONTV321
Termékszám:  VP4140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20