Oldal frissítése

Concept álló porszívók

Concept rúdporszívók

Concept rúdporszívók

A Concept rúdporszívó egy multifunkcionális háztartási segítő a gyors és hatékony takarítás eléréséhez. Könnyű, kompakt és tökéletesen illeszkedik minden kézbe. Levehető kézi egységgel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy olyan helyeken is hatékonyan porszívózhass, ahol egy hagyományos porszívó már nem elegendő, például az autóban, a kárpitozott bútorokon vagy az ágyon. Az apró tartozékoknak köszönhetően a legnehezebben elérhető helyeket vagy speciális szennyeződéseket, például a háziállatok szőrszálait is képes eltávolítani, amivel az állati szőrre való speciális kefék segítségével birkózik meg. Egyes rúdporszívók rugalmas csuklóval vannak felszerelve, amely megkíméli a hátadat a felesleges hajolgatástól, és még a mély bútorok alá is befér. Egyes modellek egy csapásra történő felmosás és porszívózás funkciót, illetve UVC fényt vagy forró gőzt is kínálnak, amely a baktériumok, penészgombák, vírusok és poratkák akár 99,9%-át is képes elpusztítani.

Concept akkumulátoros rúdporszívók

Concept akkumulátoros porszívók

A Concept vezeték nélküli rúdporszívó kényelmes, kábel nélküli mozgást biztosít az egész háztartásban. Csak töltsd fel, és máris korlátozás nélkül felporszívózhatod vagy felmoshatod az egész házat. Ez egy igazán sokoldalú segítő, amely maximálisan megkönnyíti a háztartási munkákat. A takarítás során többé ne számíts semmiféle komplikációra a mindig útban levő kábel miatt. A Concept vezeték nélküli porszívóval a porszívózás ezentúl rendkívül kényelmes és gyors lesz.

3 az 1-ben porszívók

A 3 az 1-ben funkciónak köszönhetően a Concept rúdporszívóból kézi porszívó és felmosó is lehet. A kézi egységet egyszerűen leveheted a porszívóról, valamint a porszívóhoz csatlakoztatott víztartály és felmosórongy segítségével aktiválhatod a felmosót. A Concept 3 az 1-ben porszívó egy igazán praktikus segítő, amelyet különösen azért is fogsz értékelni, mert nem kavarja fel feleslegesen a port, és ezért minden háztartásba tökéletesen alkalmas.

3 az 1-ben Concept
2 az 1-ben Concept

2 az 1-ben

A Concept 2 az 1-ben rúdporszívó levehető egységgel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek vagy olyan területek porszívózását, amelyekhez rúdporszívóval nem férhetsz hozzá. A levehető kézi egység segítségével könnyedén és gyorsan porszívózhatsz bármilyen típusú padlóburkolatot, beleértve a szőnyegeket, valamint a bútorokról, kanapékról és egyéb nehezen hozzáférhető helyekről származó szennyeződéseket, amelyeket a hagyományos porszívók nem érnek el. A kézi porszívó segítségével könnyedén kiporszívózhatod az autóban a nehezen hozzáférhető helyeket is.

Concept porszívók felmosóval

Többé nem kell külön felmosót és porszívót vásárolnod. A Concept rúdporszívók mindkettőre képesek, ráadásul egyszerre, amelynek köszönhetően akár feleannyi időt is megtakaríthatsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltöd a víztartályt, és egyszerűen rácsatlakoztatod a porszívó szívófejét, megnyomod a tartályon lévő gombot, amely a felmosórongy nedvesítésére szolgál, és máris munkának láthatsz. Most már egyszerre porszívózhatsz és fel is moshatsz, és így tehát valóban rengeteg takarítási időt spórolhatsz meg.

3 az 1-ben Concept
Concept gőzölős porszívók

Concept gőzölős porszívók

A Concept gőztisztító rúdporszívó forró gőzzel tisztít, amely fertőtlenítő tulajdonságokkal büszkélkedhet. A magas, 100 °C körüli hőmérsékletű forró gőz a baktériumok akár 99%-át is elpusztíthatja a lakásban. Allergiások számára is kiválóan alkalmas.

UVC fénnyel

A Concept UVC-sugárzású rúdporszívó valójában egy vegyszermentes fertőtlenítőszer. Az UVC-fény lebontja a mikroorganizmusok DNS- és RNS-láncait, így a baktériumok, vírusok, penészgombák és atkák 99,9%-át vegyszerek nélkül pusztítja el. A porszívó alkalmas allergiások és kisgyermekes családok számára is. A hatékony UVC fertőtlenítési módszert otthonodban is alkalmazhatod az ezzel a funkcióval felszerelt porszívóknak köszönhetően.

3 az 1-ben Concept
  Concept

  PET kefével

  A Concept rúdporszívó speciális PET kefével van felszerelve, amely kíméletesen kezeli kiskedvenceid bőrét és szőrét egyaránt. Egyetlen mozdulattal képes kifésülni és kiporszívózni a felesleges szőrszálakat, miközben kialakítása stimulálja a háziállatok bőrét.


  Paraméterek módosítása
  14 termék

  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

  Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

  További információ
  Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
  P-DC1-WEB10