Oldal frissítése

Concept porszívók

Concept porszívó

Concept - okosan tervezve az élethez

A Concept nemcsak hazánkban, hanem számos európai országban is a háztartási készülékek egyik vezető gyártója és szállítója. Olyan okosan megtervezett készülékek széles portfólióját foglalja magában, amelyek minden modern otthonban megtalálják a helyüket. A takarítást segítő eszközök mellett, élükön az okos robotporszívókkal, a légkondicionáláshoz, az étel- és italkészítéshez, vagy a szépség- és egészségügy kategóriába tartozó termékek is megtalálhatók, beleértve a modern szónikus fogkeféket, az IPL epilátorokat vagy a luxus bőrápolást. Az átfogó és dizájnnal összehangolt otthont a Concept nagygépekkel érhetjük el, amelyeket a mosogató és csaptelep kategóriák egészítenek ki.

Concept robotporszívók - okos takarítás probléma nélkül

Concept robotporszívók - okos takarítás probléma nélkül

A Concept robotporszívók nagyszerű segítők, amelyekkel rengeteg időt takaríthatsz meg. Okos módon igazodnak az egyes háztartások igényeihez, így száraz és nedves tisztítással egyaránt megbirkóznak, és semmilyen felület nem állíthatja meg őket. A szőnyegeken is kiválóan teljesítenek. Fejlett navigációs technológia vezeti őket minden zugba, játékosan kikerülik a lépcsőket, és akadály esetén más utat találnak. A mobilalkalmazásnak köszönhetően bármikor csatába indíthatod őket, és nyomon követheted minden lépésüket. A kiváló minőségű motor és a nagy kapacitású akkumulátor hozzájárul a nagy szívóerőhöz és a hosszú élettartamhoz. A Concept robotporszívókkal a takarítás az egész család számára szórakoztató lesz.

Concept álló porszívók - gyors és hatékony

A Concept álló porszívó kiváló választás a gyors és hatékony takarításhoz. Könnyűek, kompaktak és könnyen kezelhetőek. Levehető kézi egységgel és kis tartozékokkal rendelkeznek, amelyekkel még a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztíthatod a lakásban vagy az autó belsejében. A kiválasztott modellekkel egy lépésben porszívózhat és felmoshat, így feleannyi idő alatt végezhet takarítást. A szőrös háziállatokkal rendelkező háztartások értékelni fogják a speciális kefével ellátott modelleket a háziállatok szőréhez, az allergiások és a kisgyermekes családok pedig az antibakteriális UVC szívófejjel ellátott modellt, amely tisztítás közben elpusztítja a baktériumokat, penészgombákat, mikroorganizmusokat és atkákat.

Concept álló porszívók - gyors és hatékony
Zsákos és zsák nélküli Concept porszívók - univerzális minden otthon számára

Concept zsákos és zsák nélküi porszívók minden otthonba

Mindenki számára létezik egy Concept padlóporszívó. Választhatsz klasszikus zsákos vagy ciklonos zsák nélküli modellek közül. Mindegyiküket a nagy teljesítmény, az alacsony energiafogyasztás és a minőségi szűrés köti össze, amit különösen az allergiások és asztmások fognak értékelni. A tartozékok széles választéka teszi őket minden háztartás sokoldalú segítőivé. Minden típusú padlóval megbirkóznak, beleértve a szőnyegeket is. A kiválasztott modellek az állatbarátoknak szólnak, és speciális kefével vannak felszerelve a szőnyegek és kárpitok állatszőrének eltávolítására, vagy a háziállatok bőrének és szőrének kezelésére szolgáló tartozékkal.

Paraméterek módosítása
105 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15