Oldal frissítése

Concept VP4080

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP4080

A Concept VP4080 rúdporszívó ideális választás az otthonod tökéletes kitakarításához. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral nincsen szükséged kábelekre, így pedig semmi sem akadályozza majd mozgásszabadságodat porszívózás közben. A Concept VP4080 rúdporszívó turbó keféje megbízhatóan szabadít meg a mélyen leülepedett szennyeződésektől is. Éppen ezért nagyszerű választás a gyerekes vagy háziállattartó családok számára a precíz tisztításhoz.

Precíz tisztítás

Minőségi Li-Ion akkumulátor

Turbó kefe

A Concept VP4080 rúdporszívó főbb jellemzői

  • Üzemidő töltésenként 40 perc
  • VP4080 porszívó praktikus töltőállomással
  • Motoros turbókefe szőnyegtisztításhoz
  • Az akkumulátor kapacitása 2200 mAh
  • A porszívó tömege tartozékok nélkül 2,2 kg
  • Porszívó behajtható fogantyúval
  • A portartály térfogata 350 ml
  • Mosható kétfokozatú szűrő
  • A Concept VP4080 porszívó akkumulátor állapotjelzővel is rendelkezik

Gyors és zavartalan tisztítás

A Concept VP4080 porszívó működéséhez nincsen szükséged kábelekre, így semmi sem korlátoz majd a mozgásban takarítás közben. Alacsony tömege és kompakt méretei teszik ezt a porszívót ideális segítőtárssá minden háztartás számára. A Concept VP4080 porszívóval könnyedén tisztíthatod meg még a nehezen elérhető területeket is. Emellett a porszívó egy mosható, két rétegű szűrővel és portartállyal is rendelkezik, utóbbi egyszerűen kiüríthető, miután az megtelt.

Concept VP4080 turbó kefével a szőnyegek tisztításához

A Concept VP4080 porszívó motorizált turbó kefével gondoskodik a szőnyegek páratlan tisztításáról, amellyel megszabadít még a mélyen leülepedett szennyeződésektől is. Ennek hála a kisgyerekes vagy háziállattartó családok remekül kihasználhatják. A Concept VP4080 porszívó kefés feje gyorsan szétszedhető, megtisztítható, majd újra összerakható, így valóban nagyon könnyű a karbantartása.

 Concept VP4080 minőségi porszívó akkumulátorral

A porszívó használatakor 2 üzemmód áll a rendelkezésedre. Ez az ECO mód a normál porszívózáshoz, illetve a TURBO mód a maximális teljesítményszint eléréséhez. A 2200 mAh kapacitású prémium minőségű Li-Ion akkumulátor biztosítja a porszívó hosszú élettartamát. Egyetlen töltéssel a Concept VP4080 porszívó üzemideje akár 40 perc is lehet, így az igazán nagy helyiségeket is kitakaríthatod vele. A töltöttségjelző tájékoztat az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjéről.

Praktikus töltőállomás

A Concept VP4080 rúdporszívó töltőállomással érkezik a könnyű tároláshoz. Ha befejezted a porszívózást, egyszerűen helyezd a porszívót az állványra, így az teljesen feltöltött állapotban várja majd a következő használatot. Továbbá a Concept VP4080 porszívó összecsukható fogantyújával még biztonságosabb és könnyebb a készülék tárolása.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Mechanikus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 40 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 109 cm
Mélység 21 cm
Tömeg 2,2 kg
Kód:  CONVT627
Termékszám:  VP4080

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05